Follow Us

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)
BEST SELLER

ΙΑΝΟΣ: Εργαστήρια Βιβλίου – Σεμινάρια | Άνοιξη 2022

IANOS

PUBLIC

Το ψευδώνυμο του Οδυσσέα Ελύτη

Αυγούστου 24, 2019 0 Comments

Ο βραβευμένος με νόμπελ ποιητής Οδυσσέας Ελύτης, είχε ως πραγματικό όνομα το Οδυσσέας Αλεπουδέλης. Σε συνέντευξή του έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η επιλογή του ψευδώνυμου «Ελύτης» ήταν μελετημένη και προσεκτική. Ήθελε να ξεκινά από τη συλλαβή Ελ γιατί από Ελ ξεκινά η Ελλάδα, η ελευθερία, μία Ελένη που ήταν τότε ερωτευμένος. Ακολουθεί το γράμμα «υ» επειδή είναι το πιο ελληνικό γράμμα και καταλήγει με το αρχαιοπρεπές -της.

Η ραπτομηχανή Συγγραφέας: Fergie Natalie Εκδότης: Διόπτρα

Αυγούστου 24, 2019 0 Comments


Η ραπτομηχανή


Συγγραφέας: Fergie Natalie
Εκδότης: Διόπτρα
ISBN: 9789606057779
Αριθμός Σελίδων: 464
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 14χ20,5
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
Έτος Έκδοσης: 2019
1911. 
Μια μεγάλη απεργία στο εργοστάσιο της Singer στη Σκοτία κοστίζει στην Τζιν και στον μνηστήρα της τη δουλειά τους. Κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση, η Τζιν αφήνει ένα μήνυμα αποχαι­­ρετισμού κρυμμένο στην τελευταία ραπτομηχανή που φτιάχνει. Το ζευγάρι θα αναζητήσει εργασία και ελπίδα κοντά στο Εδιμβούργο. Παρά τις δυσκολίες και τους κόπους, η νέα τους ζωή φαίνεται να έχει προοπτικές, όμως ο πόλεμος θα σκιάσει τα όνειρά τους. 

2016. 
Περισσότερα από εκατό χρόνια αργότερα ο Φρεντ, ένας άντρας για τον οποίο όλα έχουν μια τιμή αλλά καμιά αξία, κληρονομεί ένα διαμέρισμα από τον παππού του και αποφασίζει να πουλήσει όλο το περιε­χόμενό του. Φτάνοντας στην παλιά ραπτομηχανή της γιαγιάς του, θα ανακαλύψει ότι κρύβει ένα μυστικό: ένα μικρό χάρτινο κουτί. Όλη η οικογενειακή του ιστορία αποκαλύπτεται μπροστά του σε μία μορφή κώδικα που θα πρέπει να σπάσει, αν θέλει να ανακαλύψει τα μυστικά τεσσάρων γενεών. Στη ζωή του, όπως και της Τζιν, πρόκειται να έρθουν τα πάνω κάτω και θα πρέπει να βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει τις συγκλονιστικές αλλαγές που τον περιμένουν… 
Όλοι και όλα συνδέονται με τις αόρατες κλωστές της μοίρας που υφαίνει τις ιστορίες δύο οικογενειών και ενώνει τέσσερις γενιές με απρόβλεπτο τρόπο. 
Η Natalie Fergie αγαπά τη ραπτική και τα υφάσματα και έχει δική της, σχετική με το αντικείμενο, επιχείρηση. Η ραπτομηχανή Singer 99K, που έγινε η έμπνευση για το μυθιστόρημα "Η ραπτομηχανή", είχε τουλάχιστον τέσσερις προηγούμενους ιδιοκτήτες. Αγοράστηκε από κάποιον που έζησε στο Κλάιντμπανκ, σε απόσταση αναπνοής από το εργοστάσιο όπου φτιάχτηκε πριν από εκατό χρόνια. Για να γράψει το βιβλίο, πέρασε ώρες περπατώντας στους ίδιους δρόμους και βλέποντας τις ίδιες τοποθεσίες με τους ήρωές της. Ζει σε ένα χωριό λίγο έξω από το Εδιμβούργο, με τον σύζυγό της και το αγαπημένο της λαμπραντόρ.

Καφεκοπτεία Λουμίδη Τα καφεκοπτεία που έμαθαν σε γενιές και γενιές την αυθεντική γεύση του καφέ.

Αυγούστου 22, 2019 0 Comments

Καφεκοπτεία Λουμίδη 

Τα καφεκοπτεία που έμαθαν σε γενιές και γενιές την αυθεντική γεύση του καφέ. 

Η απόλαυση του καφέ είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες των Ελλήνων που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει σταθερή. Γι' αυτό και οι Έλληνες είμαστε εκλεκτικοί στον καφέ μας. Ευτυχώς, υπάρχουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη που εδώ και έναν αιώνα διατηρούν την παράδοση και μας προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες μέσα από τον κόσμο του καφέ. Εκλεκτές, αρωματικές ποικιλίες και μοναδικά χαρμάνια φρεσκοαλεσμένου καφέ που καβουρδίζονται καθημερινά από εξειδικευμένους και έμπειρους ψήστες σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις. 

Αν βρεθείς σε κάποιο κατάστημά τους, αμέσως θα καταλάβεις ότι δεν πρόκειται για ένα απλό καφεκοπτείο αλλά για έναν ναό αφιερωμένο στον καφέ. Στο άρωμα και τη γεύση που αναδύονται από κάθε σακουλάκι θα νιώσεις την παράδοση των 100 χρόνων αλλά και την αγάπη, το μεράκι και το πάθος για συνεχή εξέλιξη να έχουν περάσει σε κάθε κόκκο καφέ. Από το κλασικό χαρμάνι Ξανθός μέχρι τους μονοποικιλιακούς Santos και Κολομβίας, ο ελληνικός καφές περνάει στο Τρίτο Κύμα Καφέ, αξιοποιώντας στο μέγιστο όλα τα χαρακτηριστικά του ωμού κόκκου και τις υψηλές προδιαγραφές παρασκευής του.

Στα καταστήματα Λουμίδη θα βρεις χαρμάνια και μονοποικιλιακούς ελληνικούς, espresso, φίλτρου, στιγμιαίους και μοναδικούς αρωματικούς, ενώ θα ταξιδέψεις σε όλη την Ελλάδα μέσα από παραδοσιακά εδέσματα Ελλήνων παραγωγών. Εκλεκτά λουκούμια, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και βουτήματα, επιλεγμένα λικέρ, απολαυστικά σοκολατένια κεράσματα και πολλές ακόμη αυθεντικές γεύσεις σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να συνοδεύσουν μοναδικά τον καφέ σου. Και μην ξεχνάς ότι στα Καφεκοπτεία Λουμίδη μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου, προσωπικό χαρμάνι! 

Καφεκοπτεία Λουμίδη: www.kafekopteialoumidi.gr/diktio/, Facebook

Coffee Lab Εξαιρετικά αρώματα και μοναδικές γεύσεις στο φλιτζάνι σου.

Αυγούστου 22, 2019 0 Comments

Coffee Lab 

Εξαιρετικά αρώματα και μοναδικές γεύσεις στο φλιτζάνι σου. 

Τα Coffee Lab ξεκίνησαν από τη Χαλκίδα το 2009 ως τα πρώτα και αυθεντικά coffee shops τρίτης γενιάς, προσφέροντας ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin). Εμπνευστής τους είναι ο Στέλιος Ρουμελιώτης, ο οποίος με εμπειρία μεγαλύτερη από 12 χρόνια στον χώρο του καφέ και έχοντας παράλληλα διατελέσει υπεύθυνος εκπαίδευσης και στέλεχος παραγωγής σε μεγάλες εταιρείες του χώρου, έβαλε όλο του πάθος και την αγάπη για τον καφέ και δημιούργησε ένα αυθεντικό street concept του 3ου Kύματος Kαφέ (3rd Wave Coffee Movement). 

Η ομάδα του Coffee Lab ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από τον τροπικό του Αιγόκερω μέχρι τον τροπικό του Καρκίνου, για να βρει τις καλύτερες ποικιλίες καφέ. Γνωρίζονται με μικρούς παραγωγούς και κλείνουν την καλύτερη σοδειά τους από τους ανώτερης ποιότητας μονοποικιλιακούς καφέδες Arabica 100% (direct trade), ώστε να μας προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας καφέδες με ονομασία προέλευσης (traceability). Αμέσως μετά τη συγκομιδή ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου για να φέρουν εδώ όσο το δυνατόν πιο φρέσκους τους καφέδες. Στη συνέχεια, η φωτιά καβουρδίζει με σεβασμό τον πράσινο πια καρπό, βγάζοντας τα καλύτερα αρώματα και γεύσεις (artisan roasting). Τέλος, οι barista της Coffee Lab, γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα αναδείξουν όλα τα χαρακτηριστικά των μονοποικιλιακών καφέδων (3rd Wave Coffee), μας προσφέρουν ένα φλιτζάνι που κλείνει μέσα του εξαιρετικά αρώματα και ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, κάνοντας την αγαπημένη μας συνήθεια να απολαμβάνουμε καφέ μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία. 

Στα Coffee Lab μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 προτάσεις από μονοποικιλιακούς καφέδες, καθώς είναι η μοναδική αλυσίδα καφέ που προσφέρει στους πελάτες της αποκλειστικά και μόνο καφέδες εξαιρετικής ποιότητας από μία περιοχή. Στα Coffee Lab δεν θα βρει κανείς χαρμάνια από αγνώστου προέλευσης καφέδες αλλά αποκλειστικά καφέδες με ονομασία προέλευσης από συγκεκριμένες φάρμες, που εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Πέρα, όμως, από τον εξαιρετικό καφέ, στα Coffee Lab σε περιμένει και υπέροχο ρόφημα σοκολάτας. Μιλάμε για αυθεντική σοκολάτα από την καλύτερη ποιότητα κακάο και όχι σκόνη, η οποία λιώνει σε μπεν μαρί μέχρι να ομογενοποιηθούν οι νιφάδες και σερβίρεται με μαλλί της γριάς αναμειγμένο με αλάτι Ιμαλαΐων. Παράλληλα, οι λάτρεις του τσαγιού θα βρουν ποικιλίες τσαγιού που δεν είναι επεξεργασμένες αλλά εντελώς φυσικές και προέρχονται από την Ινδία και άλλες χώρες της Ανατολής, συνδυάζοντας εξαιρετικές ευεργετικές ιδιότητες και αρώματα. 

Coffee Lab, www.coffeelab.gr, Facebook 

Τσίρκο στη Γερμανία χρησιμοποιεί ολογράμματα αντί για αληθινά ζώα

Αυγούστου 22, 2019 0 Comments

Τσίρκο στη Γερμανία χρησιμοποιεί ολογράμματα αντί για αληθινά ζώα

Επιστράτευσε την τεχνολογία για να διασκεδάσει μεν τους επισκέπτες του, χωρίς όμως να κακοποιηθεί κανένα ζώο
Μπορεί να έχουμε αργήσει, αλλά φαίνεται πως σιγά-σιγά ο δυτικός κόσμος αρχίζει να υιοθετεί περισσότερο φιλοζωικές αντιλήψεις, προστατεύοντας είδη που κινδυνεύουν χρόνια τώρα. Έτσι, ζωολογικά πάρκα σε πολλά μέρη του κόσμου έχουν καταργήσει πρακτικές που θέλουν τα ζώα κλειδωμένα σε κλουβιά και κακοποιημένα –τραγική εξαίρεση, αυτός ο ζωολογικός κήπος στη Γάζα, όπου οι υπεύθυνοι ξερίζωσαν τα νύχια μιας μικρής λιονταρίνας, για να μπορούν να παίζουν άφοβα τα παιδιά μαζί της!
Στο τσίρκο τα πράγματα κατά κανόνα είναι χειρότερα –τα ζώα αντιμετωπίζονται πολύ πιο βάναυσα, προκειμένου να εκτελέσουν τα εντυπωσιακά τους «νούμερα».
Τη διαφορά, ωστόσο, ήρθε να κάνει ένα τσίρκο στη Γερμανία, το οποίο επιστράτευσε την τεχνολογία για να διασκεδάσει μεν τους επισκέπτες του, χωρίς όμως να κακοποιηθεί κανένα ζώο.
Ο λόγος για το Circus Roncalli, το πρώτο τσίρκο στον κόσμο, το οποίο αντικατέστησε τα ζώα με ρεαλιστικά ολογράμματα! Τα animations δημιουργούνται μέσω υπολογιστή και προβάλλονται στο κοινό σε πραγματικές διαστάσεις, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Έτσι, στο πλαίσιο του υπόλοιπου προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει περίτεχνα ακροβατικά και ταχυδακτυλουργικά, μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν ελέφαντες, άγρια ζώα, πιθήκους, αλλά και ψάρια, να κολυμπούν και να κάνουν τις πιο απίθανες φιγούρες!
Το Circus Roncalli λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες (από το 1976), αλλά σχετικά πρόσφατα οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τα ζώα με 11 προτζέκτορεςlaser και φακούς στρατηγικά τοποθετημένους, για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, χωρίς την παρουσία κανενός αληθινού ζώου.
Χάρη στην τεχνολογία, πολλά ζώα γλυτώνουν την αιχμαλωσία, ενώ οι άνθρωποι τα «χαίρονται» με -ενδεχομένως- πιο εντυπωσιακό τρόπο!



ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΙΑΝΟΣ

Αυγούστου 22, 2019 0 Comments

Η εταιρεία μας
Ο ΙΑΝΟS είναι από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού. Στόχος του είναι να προβάλλει πάντοτε τη συνομιλία και την ουσιαστική επικοινωνία με συγγραφείς, εικαστικούς καλλιτέχνες και όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό.
Ο συνδυασμός του παλιού και του καινούριου, της παράδοσης και της νεωτερικότητας, της ιστορίας και του μέλλοντος είναι η δύσκολη ισορροπία που φιλοδοξεί να διατηρήσει και να υπηρετήσει με τις δραστηριότητές του.
Αγκαλιάζει τις ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη και με άξονα το βιβλίο, διαμορφώνει ένα ζωντανό σημείο συνάντησης, που συνδέει καθημερινά τους αναγνώστες και τους φίλους της τέχνης με τα βιβλία και τους δημιουργούς, με τις ιδέες, τα ρεύματα και τις τάσεις της εποχής μας. 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Όραμα μας είναι να συμβάλουμε στην παραγωγή και διάδοση του πολιτισμού, φέρνοντας καθημερινά τους ανθρώπους σε επαφή με τα έργα και τους δημιουργούς τους.
Στόχος μας είναι να το πετύχουμε μέσω δραστηριοτήτων, υπηρεσιών και πολιτιστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο, δημιουργικό και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ο πρώτος κρίκος της Αλυσίδας Πολιτισμού IANOS δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 1984 στη Θεσσαλονίκη, από το Νίκο Καρατζά. Το πρώτο κατάστημα, που αποτελεί και την έδρα της επιχείρησης ως σήμερα, βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 7 και αποτελεί έναν πολιτιστικό πολυχώρο που περιλαμβάνει βιβλιοπωλείο, αίθουσα τέχνης και χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Από τότε προστέθηκαν στην Αλυσίδα άλλοι 9 κρίκοι στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, με τελευταίο (2016) τον ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΑΝΟ στην Μητροπόλεως 73, Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το  καλύτερο παιδικό βιβλιοπωλείο της Ελλάδας που άνοιξε στην Θεσσαλονίκη. Ένα κατάστημα αποκλειστικά για τα παιδιά, με βιβλιογραφική πληρότητα και τεράστια ποικιλία σε μουσική, εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά παιχνίδια!
Ταυτόχρονα, η συνεχής ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων, συνέβαλε ώστε σήμερα πλέον να έχει καταξιωθεί ο IANOS ως μία από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στο χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού.
Απόλυτα διακριτή ταυτότητα, καινοτομία και υψηλά πρότυπα ποιότητας-εξυπηρέτησης, είναι οι τρεις πυλώνες στους οποίους βασίστηκε η μεγάλη αναγνωρισιμότητα και το δυναμικό επιχειρηματικό προφίλ του ΙΑΝΟΥ.
Θεσσαλονίκη, Αριστοτέλους 7, Τ.Κ. 54624
Τ 2310 277 004 | F 2310 284 832 | E info@ianos.gr
Βιβλιοπωλείο | Μουσικός IANOS | Art Shop | Gallery - Αίθουσα Τέχνης | Χώρος Εκδηλώσεων | IANOS Εργαστήρια Βιβλίου
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 έως 21:00 & Σάββατο: 09:00 έως 20:00

Τα βιβλιοπωλεία μας-Ευριπίδης

Αυγούστου 22, 2019 0 Comments

Τα βιβλιοπωλεία μας


Ευριπίδης στη Στοά
Το πρώτο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» ιδρύθηκε από τον Ευριπίδη Βασιλόπουλο το 1955. Σήμερα το μικρό γωνιακό βιβλιοπωλείο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία των βορείων προαστίων και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας.
Ο «Ευριπίδης στη Στοά» προσφέρει στους φίλους του βιβλίου ταυτόχρονα την άνεση του σύγχρονου και μοντέρνου βιβλιοπωλείου αλλά και την οικειότητα και το ζεστό περιβάλλον ενός αγαπημένου χώρου. Στους τέσσερις ορόφους του έχουν βρει στέγη χιλιάδες τίτλοι ελληνικών και μεταφρασμένων βιβλίων, ξενόγλωσσοι τίτλοι, βιβλία για παιδιά, λευκώματα, βιβλία τέχνης, λεξικά, ταξιδιωτικά βιβλία και χάρτες, βιβλία θετικών και θεωρητικών επιστημών, σχολικά και εκπαιδευτικά βιβλία. Δύο καλόγουστοι χώροι καφέ, ο ένας εντός του βιβλιοπωλείου στον 1ο όροφο και ο άλλος στον προαύλιο χώρο, προσφέρουν γλυκές και αλμυρές λιχουδιές για ατέλειωτες αναγνώσεις...



Ευριπίδης στο Χαλάνδρι
Ακριβώς απέναντι από τον «Ευριπίδη στη Στοά», ο μικρός «Ευριπίδης» φιλοξενεί στους τρεις ορόφους του επώνυμα είδη γραφής, χαρτοφύλακες, αξεσουάρ γραφείου, organizers, σημειωματάρια, πρωτότυπα δώρα, χαρτικά, σχολικά, είδη ζωγραφικής και αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310)
Ο Ευριπίδης στην Κηφισιά λειτουργεί από το 2012 και αντίστοιχα με τον Ευριπίδη στη Στοά, διαθέτει χιλιάδες τίτλους ελληνικών και μεταφρασμένων βιβλίων, ξενόγλωσσων βιβλίων, βιβλία για παιδιά, λευκώματα, βιβλία τέχνης, λεξικά, ταξιδιωτικά βιβλία και χάρτες, βιβλία θετικών και θεωρητικών επιστημών, σχολικά και εκπαιδευτικά βιβλία, καθώς και μία μεγάλη γκάμα δώρων και ειδών πολυτελείας, όπως αντικείμενα τέχνης, εργαλεία γραφής, κ.ά. Δεν θα μπορούσε να λείπει το café! Ένας χώρος καλαίσθητος και ιδιαίτερος, που απέκτησε από πολύ νωρίς μόνιμους επισκέπτες.
Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις του βιβλιόφιλου κοινού και να προσφέρουμε υπηρεσίες που διαρκώς αναβαθμίζονται. Κατευθυντήριες γραμμές μας, η αγάπη για το βιβλίο και η επιθυμία να αποτελούμε σταθερά έναν πνευματικό πόλο έλξης.
Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης παρουσιάζουν ενεργή πολιτιστική δράση, οργανώνοντας εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις, συζητήσεις, δραστηριότητες και εργαστήρια για τα παιδιά, λέσχες ανάγνωσης, εργαστήρια δημιουργικής γραφής.


Ο Ευριπίδης φιλοδοξεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη βιβλιοπωλείο. Χώρος απρόβλεπτων συναντήσεων και γόνιμων συζητήσεων, σημείο διαφυγής από την καθημερινότητα, σταθερή πρόσκληση για χαλάρωση, συνεχής πρόσκληση για αναζήτηση…
Σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγικό κόσμο των βιβλίων...

Ωράριο καταστημάτων:

Δευτέρα – Παρασκευή: 9.00 – 21.00
Σάββατο: 9.00 – 18.00


Café του Ευριπίδη στη Στοά
Στον Ευριπίδη στη Στοά, δύο καλόγουστοι χώροι καφέ, ο ένας εντός του βιβλιοπωλείου στον 1ο όροφο και ο άλλος στον προαύλιο χώρο, προσφέρουν υπέροχα ζεστά και κρύα ροφήματα, γλυκές και αλμυρές λιχουδιές επιμελημένες από τον βραβευμένο chef Γιάννη Λουκάκο.
Στους χώρους του καφέ πραγματοποιούνται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις, συζητήσεις και λέσχες ανάγνωσης, σε εβδομαδιαία συχνότητα.
Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα με Παρασκευή 9 το πρωί με 9 το βράδυ και Σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα.
Σας περιμένουμε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα ή σνακ συντροφιά με το αγαπημένο σας βιβλίο!



Café του Ευριπίδη στην Κηφισιά
Από το 2017 λειτουργεί στον 2ο όροφο του Ευριπίδη στην Κηφισιά ένας καλόγουστος και φιλόξενος χώρος καφέ για όλη την οικογένεια. Προσφέροντας ζεστά και κρύα ροφήματα, αλμυρές και γλυκές λιχουδιές και πολλές vegan επιλογές επιμελημένες από τον βραβευμένο chef Γιάννη Λουκάκο, έγινε σύντομα αγαπημένο στέκι των κατοίκων των βορείων προαστίων.
Το καφέ είναι και ένας ενεργός χώρος πολιτισμού καθώς κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις και συζητήσεις.
Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα με Παρασκευή 9 το πρωί με 9 το βράδυ και Σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα.
Ελάτε να απολαύσετε ατελείωτες αναγνώσεις παρέα με το αγαπημένο σας ρόφημα ή σνακ σε ένα ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον!

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΕΙΝ

Popular Posts

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ
Konstandina Alberti

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL
Ο ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ