Follow Us

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)
BEST SELLER

ΙΑΝΟΣ: Εργαστήρια Βιβλίου – Σεμινάρια | Άνοιξη 2022

IANOS

PUBLIC

Coffee Lab Εξαιρετικά αρώματα και μοναδικές γεύσεις στο φλιτζάνι σου.


Coffee Lab 

Εξαιρετικά αρώματα και μοναδικές γεύσεις στο φλιτζάνι σου. 

Τα Coffee Lab ξεκίνησαν από τη Χαλκίδα το 2009 ως τα πρώτα και αυθεντικά coffee shops τρίτης γενιάς, προσφέροντας ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin). Εμπνευστής τους είναι ο Στέλιος Ρουμελιώτης, ο οποίος με εμπειρία μεγαλύτερη από 12 χρόνια στον χώρο του καφέ και έχοντας παράλληλα διατελέσει υπεύθυνος εκπαίδευσης και στέλεχος παραγωγής σε μεγάλες εταιρείες του χώρου, έβαλε όλο του πάθος και την αγάπη για τον καφέ και δημιούργησε ένα αυθεντικό street concept του 3ου Kύματος Kαφέ (3rd Wave Coffee Movement). 

Η ομάδα του Coffee Lab ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από τον τροπικό του Αιγόκερω μέχρι τον τροπικό του Καρκίνου, για να βρει τις καλύτερες ποικιλίες καφέ. Γνωρίζονται με μικρούς παραγωγούς και κλείνουν την καλύτερη σοδειά τους από τους ανώτερης ποιότητας μονοποικιλιακούς καφέδες Arabica 100% (direct trade), ώστε να μας προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας καφέδες με ονομασία προέλευσης (traceability). Αμέσως μετά τη συγκομιδή ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου για να φέρουν εδώ όσο το δυνατόν πιο φρέσκους τους καφέδες. Στη συνέχεια, η φωτιά καβουρδίζει με σεβασμό τον πράσινο πια καρπό, βγάζοντας τα καλύτερα αρώματα και γεύσεις (artisan roasting). Τέλος, οι barista της Coffee Lab, γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα αναδείξουν όλα τα χαρακτηριστικά των μονοποικιλιακών καφέδων (3rd Wave Coffee), μας προσφέρουν ένα φλιτζάνι που κλείνει μέσα του εξαιρετικά αρώματα και ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, κάνοντας την αγαπημένη μας συνήθεια να απολαμβάνουμε καφέ μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία. 

Στα Coffee Lab μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 προτάσεις από μονοποικιλιακούς καφέδες, καθώς είναι η μοναδική αλυσίδα καφέ που προσφέρει στους πελάτες της αποκλειστικά και μόνο καφέδες εξαιρετικής ποιότητας από μία περιοχή. Στα Coffee Lab δεν θα βρει κανείς χαρμάνια από αγνώστου προέλευσης καφέδες αλλά αποκλειστικά καφέδες με ονομασία προέλευσης από συγκεκριμένες φάρμες, που εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Πέρα, όμως, από τον εξαιρετικό καφέ, στα Coffee Lab σε περιμένει και υπέροχο ρόφημα σοκολάτας. Μιλάμε για αυθεντική σοκολάτα από την καλύτερη ποιότητα κακάο και όχι σκόνη, η οποία λιώνει σε μπεν μαρί μέχρι να ομογενοποιηθούν οι νιφάδες και σερβίρεται με μαλλί της γριάς αναμειγμένο με αλάτι Ιμαλαΐων. Παράλληλα, οι λάτρεις του τσαγιού θα βρουν ποικιλίες τσαγιού που δεν είναι επεξεργασμένες αλλά εντελώς φυσικές και προέρχονται από την Ινδία και άλλες χώρες της Ανατολής, συνδυάζοντας εξαιρετικές ευεργετικές ιδιότητες και αρώματα. 

Coffee Lab, www.coffeelab.gr, Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΕΙΝ

Popular Posts

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ
Konstandina Alberti

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL
Ο ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ