Follow Us

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)
BEST SELLER

ΙΑΝΟΣ: Εργαστήρια Βιβλίου – Σεμινάρια | Άνοιξη 2022

IANOS

PUBLIC

ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!

Φεβρουαρίου 07, 2020 0 Comments

"Ο Καλός Γιός" - You-Jeong Jeong
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Φεβρουαρίου
 Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ο Γιου-τζιν, υποδειγματικός γιος, πρωταθλητής κολύμβησης που έχει μόλις κάνει αίτηση για να εισαχθεί στη νομική σχολή, ξυπνά νωρίς ένα πρωί από μια παράξενη μεταλλική μυρωδιά, και ένα τηλεφώνημα από τον αδελφό του, που ρωτά αν όλα στο σπίτι είναι εντάξει – βρήκε αναπάντητη από τη μητέρα τους μέσα στην άγρια νύχτα. Ο Γιου-τζιν σύντομα ανακαλύπτει το πτώμα της, σε μια λίμνη αίματος στη βάση της σκάλας της διπλοκατοικίας τους στη Σεούλ. Δεν θυμάται πολλά για την περασμένη νύχτα· μόνο τη μητέρα του να φωνάζει τ’ όνομά του. Όμως – του φώναζε για να τη βοηθήσει; Ή τον παρακαλούσε να μην τη σκοτώσει; Έτσι ξεκινά η απεγνωσμένη τριήμερη αναζήτηση του Γιου-τζιν: προσπαθεί να εξιχνιάσει τι συνέβη εκείνη τη νύχτα, και να μάθει επιτέλους την αλήθεια για τον εαυτό του και την οικογένειά του.
Ποιον μπορείς να εμπιστευτείς αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου;

Εκδηλώσεις Εβδομάδας 10-15 Φεβρουαρίου στον ΙΑΝΟ Αθήνα, Σταδίου 24

Φεβρουαρίου 07, 2020 0 Comments
 
ΒΙΒΛΙΟ
Δημήτρης Λέντζος & Χρύσα Κωττάκη | «Silver Alert»
ΔΕ 10/02 21:30
Silver Alert, εκδόσεις Μετρονόμος
Εύα Νικολαΐδου
ΤΡ 11/02 18:00
Εκμυστηρεύσεις της Έλλης Αλεξίου, εκδόσεις Σύγχρονη Eποχή
Ιωάννης Σ. Βαβούρας
ΤΕ 12/02 18:00
Οικονομική Πολιτική (Τρίτη βελτιωμένη έκδοση), σε συνεργασία με τη Χαρά Βαβούρα, εκδόσεις Παπαζήση
Δημήτρης Γρηγοράκης
ΠΕ 13/02 20:30
Αυτοάνοσα, ανοσοποιητικό και διατροφή, εκδόσεις Μίνωας
 
ΜΟΥΣΙΚΗ
«Η γυναίκα των τεσσάρων εποχών» | Άννα Μπιθικώτση
ΔΕ 10/02 18:00
Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNΕSCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος
Δημήτρης Λέντζος & Χρύσα Κωττάκη | «Silver Alert»
ΔΕ 10/02 21:30
Silver Alert, εκδόσεις Μετρονόμος
Εra Musicale | «Music of the Night»
ΠΑ 14/02 21:30
Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.
Π. Αμπαζής, Π. Καλαντζόπουλος, Γ. Γεννατάς &
ΣΑ 15/02 21:30
Μια γνησίως αύξουσα παράσταση, σε μια γνησίως φθίνουσα κατάσταση…
 
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
IANOS ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ | Χαρίτων Μπεκιάρης – «Τα σύννεφα της θλίψης
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου
20:30
Η IANOS ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ παρουσιάζει τα δεκαέξι έργα που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Χαρίτων Μπεκιάρης για να ντύσει εικαστικά το ερωτικό παραμύθι για μεγάλους του Παρασκευά Καρασούλου, «Τα σύννεφα της θλίψης».
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μικρή Άρκτος
Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού
Εγκαίνια: 11 Φεβρουαρίου 2020, 20:30
Διάρκεια έκθεσης: έως τις 28 Μαρτίου 2020
 
ΠΑΙΔΙ
Κώστας Χατζηεμμανουήλ
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου
12:00
Ο IANOS και η Ελληνοεκδοτική παρουσιάζουν το βιβλίο του Κώστα Χατζηεμμανουήλ «Πέρσες του Αισχύλου» για παιδιά.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι σκηνοθέτες Ρέινα Εσκενάζυ και Σωτήρης Χατζάκης,  και η θεατρολόγος  Μαρία Μαρή.
Την εκδήλωση θα συντονίσει  ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Λεωνίδας Κακούρης και Βάνα Πεφάνη, ενώ μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πεύκης  θα «ζωντανέψουν» επί σκηνής τους ήρωες του Αισχύλου.
Στο πιάνο η Βάγια Νάσση.
Είσοδος ελεύθερη
Για παιδιά από 6 ετών και άνω
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café
 
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
Η Φιλοσοφία συνάντα την Ψυχολογία | «Θάνατος»
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου
18:00
Το «Gestalt Foundation» Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων με τίτλο «Η Φιλοσοφία συναντά την Ψυχολογία», παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ διάλεξη με θέμα «Θάνατος».
Εισηγητές:
Στασινός Σταυριανέας επικ. καθ. Φιλοσοφίας στο Τμήμα Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Πατρών
Γιώργος Δίπλας P.g.D. in PCA Counseling-εκπαιδευτής, θεραπευτής, επόπτης Gestalt-μέλος της EAGT και της Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής-κάτοχος ECP-μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt (HAGT)
Είσοδος ελεύθερη
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΙΑΝΟS ΑΦΙΕΡΩΜΑ | «Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου
20:30
Για πέμπτη χρονιά, ο IANOS παρουσιάζει αφιέρωμα στο θέμα «Η Διατροφή ως Πολιτισμός». Θα συμμετάσχουν πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες και επαγγελματίες της διατροφής, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συνομιλήσουν με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου και θα προσεγγίσουν τις διαφορετικές πτυχές της διατροφής. Ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή ματιά και επαγγελματική εμπειρία.
Είσοδος ελεύθερη
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και στο ianos.gr

ΑΡΘΡΟΥΡ ΚΟΝΑΝ ΝΤΟΪΛ Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς

Φεβρουαρίου 07, 2020 0 Comments

  
ΑΡΘΡΟΥΡ ΚΟΝΑΝ ΝΤΟΪΛ

Οι περιπέτειες
του Σέρλοκ Χολμς
Μετάφραση:
Ντίνα Σάπκα, Γιώργος Μπαρουξής



Στην κλασική σειρά των εκδόσεων Μίνωας, με αριστουργήματα που σημάδεψαν την ιστορία και την πορεία της λογοτεχνίας, έρχονται να προστεθούν Οι περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς, σε μετάφραση της Ντίνας Σάπκα και του Γιώργου Μπαρουξή. Στην παρούσα έκδοση περιλαμβάνονται μερικές από τις πιο διάσημες υποθέσεις που έκαναν τον Σέρλοκ Χολμς τον εμβληματικότερο ήρωα της αστυνομικής λογοτεχνίας: ένα ταξίδι στον χρόνο, πίσω στο βικτοριανό Λονδίνο, μέσα από δώδεκα ιστορίες μυστηρίου με πρωταγωνιστές τον διασημότερο ντετέκτιβ όλων των εποχών Σέρλοκ Χολμς και τον αφοσιωμένο βοηθό του δόκτορα Γουάτσον.

Στο ομιχλώδες Λονδίνο και στη μυστηριώδη ατμόσφαιρα της αγγλικής υπαίθρου, ο Χολμς έρχεται αντιμέτωπος με δολοφόνους, απαγωγείς, ίντριγκες και περίπλοκα μυστήρια που ακόμα και η Σκότλαντ Γιαρντ αδυνατεί να λύσει.

Από το απλούστερο στοιχείο ως το πιο σύνθετο, με ενδιάμεσους σταθμούς αδιόρατες λεπτομέρειες που μόνο ο ευφυέστατος και εμμονικός Σέρλοκ Χολμς θα μπορούσε να παρατηρήσει και να συνδέσει μεταξύ τους, ξετυλίγονται δώδεκα αστυνομικές ιστορίες όπου η κορύφωση και η λύση του μυστηρίου ακολουθεί τους πιο παράδοξους δρόμους.

«Έχω από παλιά έναν κανόνα.
Όταν έχεις αποκλείσει
 το αδύνατο, αυτό που απομένει,
όσο απίθανο κι αν φαίνεται,
πρέπει να είναι
η αλήθεια».


«Η Ευχή», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 18:30, στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Φεβρουαρίου 07, 2020 0 Comments

Υπογραφή βιβλίου της συγγραφέως, Μαρίας Καραγιάννη, η οποία έρχεται στο τμήμα Λογοτεχνίας του ΙΑΝΟΥ για να υπογράψει το βιβλίο της «Η Ευχή», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 18:30, στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μερικές φορές δυσκολεύομαι να το πιστέψω, αλλά κάποτε υπήρξα νέα. Στη ζωή μου δεν κατάφερα τίποτα σπουδαίο. Ήμουν απλώς μια γυναίκα που ήθελε να αγαπηθεί πολύ, κι όχι από πολλούς. Αυτό ήταν το έγκλημά μου. Όμως, η μοίρα μου, παρά τις μάταιες προσδοκίες μου, είχε γραφτεί με το πρώτο μου κλάμα χρόνια πριν, κι όπως πάντα το μέλλον είχε κριθεί και αποφασιστεί πριν καν ξεκινήσει εκείνη η ιστορία – η ωραιότερη και φρικτότερη ιστορία που θα μπορούσε κανείς να ευχηθεί, κι όταν πια ξεκίνησε ήταν ήδη πολύ αργά… Έτσι ξεκινά την αφήγησή της η Ισαβέλλα Μορένο, η οποία εγκατέλειψε για πάντα τη χώρα όπου γεννήθηκε, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από οδυνηρές αναμνήσεις, πεπεισμένη πως, αν έβαζε ανάμεσα σ’ εκείνη και στο παρελθόν έναν ολόκληρο ωκεανό, η φωτιά που έκαιγε μέσα της σιγά-σιγά θα κόπαζε. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα τα φαντάσματα που στοίχειωσαν τη νιότη της επιστρέφουν και τότε αρχίζει να θυμάται… Η Μαρία Καραγιάννη έχει δηλώσει πως για τα βιβλία της επιλέγει χώρες που η ιστορία τους τις βαραίνει. Μετά τα Στη σκιά της σιωπής και Το σπίτι των γλάρων, επιστρέφει με την Ευχή, για να μεταφέρει αυτή τη φορά τον αναγνώστη στο σύγχρονο Μπουένος Άιρες, όπου κάτω από τις φωτεινές μαρκίζες των λεωφόρων του, απλώνεται ένα ολόκληρο θέατρο σκιών βαθιά ριζωμένο στα χρόνια της πιο απάνθρωπης δικτατορίας. Γιατί στην Αργεντινή αν δεν ξέρεις τα πάντα για τον άλλον, είναι σαν να μην ξέρεις τίποτα. Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα ρεαλισμού, άλλοτε άγριο κι άλλοτε βαθιά συγκινητικό που θέτει ηθικά διλήμματα, κι εστιάζει στα γονεϊκά πρότυπα, στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη θυσία της υπέρτατης αγάπη. Αρχή φόρμας


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

H Μαρία Καραγιάννη γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στην Καλαμάτα. Το 2003 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και πολύ σύντομα πέρασε τις πύλες της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα οικονομικά. Εξισορροπεί την καθημερινότητά της με την έμπνευση και την ευαισθησία της γραφής. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και με κάθε ευκαιρία στριμώχνει όνειρα και προσδοκίες σε μια μικρή βαλίτσα και ταξιδεύει στις πόλεις του κόσμου. Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα, Στη σκιά της σιωπής, από τις εκδόσεις Πηγή, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και παγκόσμια αποδοχή καθώς μεταφράστηκε στην αγγλική και κινεζική γλώσσα, ενώ το 2017 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος Το σπίτι των γλάρων, το οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο πατήστε: https://www.ianos.gr/i-eixi-0471754.html


Περισσότερες πληροφορίες για βιβλία της Μαρίας Καραγιάννη πατήστε: https://www.ianos.gr/catalogsearch/result/?index=mage_catalog_product&q=%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97+%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση πατήστε: https://www.ianos.gr/events/maria-karagianni-i-euxi-ipografi-ekd.html

«Να κοιμάσαι ευτυχισμένος. Να εκπέμπεις αγάπη. Να ξέρεις ότι είμαστε εδώ περαστικοί»

Φεβρουαρίου 07, 2020 0 Comments

Δεν μπορώ να σου δώσω λύσεις
για όλα τα προβλήματα της ζωής σου,
ούτε έχω απαντήσεις
για τις αμφιβολίες και τους φόβους σου ˙
όμως μπορώ να σ’ ακούσω
και να τα μοιραστώ μαζί σου.
Δεν μπορώ ν’ αλλάξω
το παρελθόν ή το μέλλον σου.
Όμως όταν με χρειάζεσαι
θα είμαι εκεί μαζί σου.
Δεν μπορώ να αποτρέψω τα παραπατήματα σου.
Μόνο μπορώ να σου προσφέρω το χέρι μου
να κρατηθείς και να μη πέσεις.
Οι χαρές σου, οι θρίαμβοι και οι επιτυχίες σου
δεν είναι δικές μου.
Όμως ειλικρινά απολαμβάνω να σε βλέπω ευτυχισμένο.
Δεν μπορώ να περιορίσω μέσα σε όρια
αυτά που πρέπει να πραγματοποιήσεις,
όμως θα σου προσφέρω τον ελεύθερο χώρο
που χρειάζεσαι για να μεγαλουργήσεις.
Δεν μπορώ να αποτρέψω τις οδύνες σου
όταν κάποιες θλίψεις
σου σκίζουν την καρδιά,
όμως μπορώ να κλάψω μαζί σου
και να μαζέψω τα κομμάτια της
για να την φτιάξουμε ξανά πιο δυνατή.
Δεν μπορώ να σου πω ποιος είσαι
ούτε ποιος πρέπει να γίνεις.
Μόνο μπορώ
να σ’ αγαπώ όπως είσαι
και να είμαι φίλος σου.
Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν
τους φίλους μου και τις φίλες μου,
δεν ήσουν πάνω
ή κάτω ή στη μέση.
Δεν ήσουν πρώτος
ούτε τελευταίος στη λίστα.
Δεν ήσουν το νούμερο ένα ούτε το τελευταίο.
Να κοιμάσαι ευτυχισμένος.
Να εκπέμπεις αγάπη.
Να ξέρεις ότι είμαστε εδώ περαστικοί.
Ας βελτιώσουμε τις σχέσεις με τους άλλους.
Να αρπάζουμε τις ευκαιρίες.
Να ακούμε την καρδιά μας.
Να εκτιμούμε τη ζωή.
Πάντως δεν έχω την αξίωση να είμαι
ο πρώτος, ο δεύτερος ή ο τρίτος
στη λίστα σου.
Μου αρκεί που με θέλεις για φίλο.
Ευχαριστώ που είμαι.
Ποίημα του Χόρχε Λουίς Μπόρχες (1899-1986),
Ο Χόρχε Λουίς Μπόρχες (1899-1986) γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Ήταν απόγονος αγωνιστών για τη χειραφέτηση της Αργεντινής, ενώ ο πατέρας του ήταν δικηγόρος και καθηγητής ψυχολογίας σε ξενόγλωσση παιδαγωγική σχολή.
Από παιδί ακόμα ο Χόρχε Λουίς Μπόρχες ήταν δίγλωσσος, αφού παράλληλα με τα ισπανικά, η αγγλόφωνη γιαγιά του του μάθαινε να μιλά και να γράφει την αγγλική γλώσσα. Ο μικρός δήλωσε στον πατέρα του ότι ήθελε να γίνει συγγραφέας και σε ηλικία επτά χρόνων σύνταξε στα ελληνικά μια σύνοψη της ελληνικής μυθολογίας. Οκτώ χρονών γράφει το πρώτο διήγημά του, ενώ ένα χρόνο αργότερα μεταφράζει και δημοσιεύει τον «Ευτυχισμένο πρίγκιπα» του Όσκαρ Ουάιλντ.
Εξαιτίας μιας πάθησης στα μάτια του, που θα τον οδηγήσει προοδευτικά σε πλήρη τύφλωση, η οικογένεια Μπόρχες εγκαθίσταται στη Γενεύη, όπου ο Χόρχε Λουίς εγκαινιάζει της λυκειακές σπουδές του και αποκτά μια υψηλού επιπέδου μόρφωση, καθώς τελειοποιεί τις γνώσεις στην αγγλική, γαλλική και γερμανική γλώσσα. Ανακαλύπτει την εξπρεσσιονιστική ποίηση, τη γερμανική φιλοσοφία, τελειοποιεί τα λατινικά του και το 1919 εγκατεστημένος στη Μαγιόρκα της Ισπανίας ολοκληρώνει την πρώτη ποιητική συλλογή του «Οι κόκκινοι ρυθμοί» όπου είναι φανερός ο θαυμασμός για την επανάσταση των μπολσεβίκων στη Ρωσία.
Η οικογένεια των Μπόρχες, έπειτα από πολλές προσωρινές διαμονές και πολλά ταξίδια στην Ευρώπη, επιστρέφουν το 1921 στο Μπουένος Άιρες, όπου και θα παραμείνει. Τώρα ο Μπόρχες ανακαλύπτει τις φτωχογειτονιές της γενέτειράς του με τους compafritos («μόρτες»), γράφει ποιήματα, διηγήματα, δοκίμια και «φαντασίες», ιδρύει διάφορα περιοδικά, παίρνει μέρος σε λογοτεχνικούς ομίλους και από το 1925, που θα δημοσιεύσει την ποιητική συλλογή «Η απέναντι Σελήνη» και τα δοκίμια «Έρευνες», θα δίνει το λογοτεχνικό παρόν με ένα έως δύο έργα το χρόνο, μέχρι το 1985 που θα δημοσιευθεί και η τελευταία ποιητική συλλογή του, «Οι συνωμότες».
Ο Μπόρχες πέθανε στις 14 Ιουνίου του 1986 στη Γενεύη.
Ποιήματα, μετάφρ. Δ. Καλοκύρης , Ελληνικά Γράμματα, 1995

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΕΙΝ

Popular Posts

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ
Konstandina Alberti

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL
Ο ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ