Follow Us

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)
BEST SELLER

ΙΑΝΟΣ: Εργαστήρια Βιβλίου – Σεμινάρια | Άνοιξη 2022

IANOS

PUBLIC

Μια Φυσιολογική Ζωή Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου Συγγραφέας: Παλαιοκώστας Βασίλης Εκδότης: Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων

Αυγούστου 09, 2019 0 Comments


Μια Φυσιολογική Ζωή

Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου


Εκδότης: Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων
ISBN: 9789609797801
Αριθμός Σελίδων: 208
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2019

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Σε αυτό το βιβλίο περιγράφει με γλαφυρότητα την περιπέτεια της ζωής του και τοποθετείται για τη δική του ηθική στάση ζωής. 

Ένα βιβλίο, σχεδόν κινηματογραφικό, που διαβάζεται απνευστί, με στιγμές δυνατές και άλλες φορές τρυφερές, ανθρώπινες, καθημερινές, στιγμές ενός ανθρώπου που διψάει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή αντιδρώντας σε έναν αφύσικο κόσμο. 

Ματωμένες κερασιές Συγγραφέας : Καρατζά Κάλη Εκδότης: Χάρτινη Πόλη

Αυγούστου 09, 2019 0 Comments


Ματωμένες κερασιές


Συγγραφέας : Καρατζά Κάλη
Εκδότης: Χάρτινη Πόλη
ISBN: 9789606212901
Αριθμός Σελίδων: 440
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 20,5χ14
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2019
Ταξίδι μεγάλο έκανε το βότσαλο από τη θάλασσα της Μάνης ως τα νερά της Μικράς Ασίας, για ν’ ανταμώσει ένα άλλο λησμονημένο βότσαλο και να μάθει όλη την ιστορία… Άκουγε προσεκτικά η Μαντώ κι έμαθε για ρίζες χαμένες. Για κεντημένα με κερασιές ατλαζένια μαξιλάρια, που βάψανε κόκκινο σαν αίμα δυο νυφικά… Για τα νεαρά κορίτσια, τη Διαμαντούλα και την Εμινέ, που μοιράζονταν μυστικά και όνειρα στα σοκάκια της Σμύρνης… Και για τον έρωτα που φώλιασε στις καρδιές τους για τον ίδιο άντρα, το γιο του τσαγκάρη· της μιας έκλεψε την καρδιά, στην άλλη έδωσε τη δική του. 

Για την πιανίστρια με τα κόκκινα μαλλιά που μες στην αντάρα βρέθηκε στο ίδιο καράβι του ξεριζωμού με τη Διαμαντούλα, έχοντας τη μικρή Ντάμλα στην αγκαλιά. Ελπίδες και προδοσίες, όμως, άντεξαν στη φωτιά και στο θάνατο και ταξίδεψαν από την προκυμαία της Σμύρνης στην καινούρια πατρίδα. Κουβάρι μεγάλο που ξετυλίχτηκε ύστερα από χρόνια και σκόρπισαν όλα… Γάμος από ματαιοδοξία, έρωτας παθιασμένος και προδοσία τρέλαναν τη Μαντώ μέχρι τη μέρα εκείνη που ένα μανιασμένο κύμα έβγαλε στην αμμουδιά του αρχοντικού ένα ναυαγό κι άλλαξε η ρότα της ζωής της… 

Μια μέρα, κάποιος προσέβαλε άσχημα δημοσίως τον Σωκράτη

Αυγούστου 09, 2019 0 Comments

Μια μέρα, κάποιος προσέβαλε άσχημα δημοσίως τον Σωκράτη, φωνάζοντας στην αγορά:

– Είσαι παλιάνθρωπος, αγύρτης, άσχετος και πότης!
Ο Σωκράτης δεν απάντησε, απλώς χαμογέλασε, κουνώντας το κεφάλι.
Ένας πλούσιος αριστοκράτης γνωστός του Σωκράτη, βλέποντας αυτήν τη σκηνή, ρώτησε τον Σωκράτη:
– Πώς μπορείς και ανέχεσαι τέτοιες προσβολές; Δεν αισθάνεσαι άσχημα;
Ο Σωκράτης χαμογέλασε ξανά και του είπε: «Έλα μαζί μου».
Ο γνωστός του τον ακολούθησε σε μία παλαιά και σκονισμένη αποθήκη. Ο Σωκράτης άναψε ένα πυρσό και άρχισε να ψάχνει τριγύρω, μέχρι που βρήκε μια άχρηστη, κουρελιασμένη και τρύπια χλαμύδα. Την έδωσε στον άντρα και του είπε: «Φόρεσέ τη, θα σου κάνει».
Ο άντρας κοίταξε τη κουρελιασμένη χλαμύδα και του είπε αγανακτισμένος:
– Είσαι καλά Σωκράτη; Θα φορέσω εγώ αυτό το κουρέλι;
Και του πέταξε πίσω τη χλαμύδα.
«Βλέπεις», του είπε ο Σωκράτης, «φυσικά και δεν δέχθηκες να φορέσεις την βρώμικη χλαμύδα. Κατά τον ίδιο τρόπο, κι εμένα δεν με άγγιξαν τα ανόητα και βρώμικα λόγια που είπε εκείνος ο άνθρωπος. Όταν κάποιος σου χαρίζει κάτι που δεν θέλεις, και εσύ δεν το δεχθείς, σε ποιον ανήκει το απορριφθέν δώρο;»
Το να ταράσσεται κάποιος και να θυμώνει από τις προσβολές των άλλων, είναι σαν να δέχεται να φορέσει τα κουρέλια που του ρίχνουν.

Μια δασκάλα δεν συμπαθούσε καθόλου έναν μαθητή της. Ώσπου έμαθε το τραγικό μυστικό του.

Αυγούστου 09, 2019 0 Comments
Μια δασκάλα δεν συμπαθούσε καθόλου έναν μαθητή της. Ώσπου έμαθε το τραγικό μυστικό του.
Την πρώτη μέρα της καινούργιας σχολικής χρονιάς, στάθηκε μπροστά από τα παιδιά της πέμπτης τάξης, τους συστήθηκε και στη συνέχεια τους είπε ένα μεγάλο ψέμα. Όπως και οι περισσότεροι άλλωστε δάσκαλοι, κοίταξε τους μαθητές της και τους είπε ότι τους θα τους αγαπάει και θα τους προσέχει όλους το ίδιο.
Αλλά αυτό ήταν αδύνατον, γιατί εκεί στην μπροστινή σειρά, κάθονταν ένα μικρό αγόρι, ο Τέντυ Στάλλαρντ.
Η κυρία Τόμπσον είχε παρατηρήσει τον Τέντυ από την προηγούμενη χρονιά και δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα. Δεν έπαιζε με τα άλλα παιδιά, δεν συμμετείχε στην τάξη, τα ρούχα του ήταν συνέχεια βρώμικα και σίγουρα δεν έκανε όσο συχνά έπρεπε μπάνιο.
Ο Τέντυ ήταν ένα παιδί που τη δυσαρεστούσε όποτε τον έβλεπε για αυτό και απολάμβανε τις στιγμές που σχημάτιζε με τον κόκκινο στυλό της τα τεράστια Χ στα τετράδια του, έσβηνε τα λάθη του ή βαθμολογούσε με 6 και με 5 τις εργασίες του.
Στο σχολείο, όπου δίδασκε η κυρία Τόμπσον, ήταν υποχρεωμένη να ελέγχει το παρελθόν όλων των παιδιών που υπήρχαν στη τάξη της. Ακόμη και του μικρού Τέντυ. Έτσι όταν άνοιξε τα αρχεία του, την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.
Ο δάσκαλος που είχε τον Τέντυ στην πρώτη τάξη του Δημοτικού έγραφε για αυτόν: «Ο Τέντυ είναι ένα υπέροχο παιδί όλο χαμόγελο. Είναι οργανωτικός, μελετηρός και έχει καλούς τρόπους. Είναι μια έμπνευση για τα παιδιά που βρίσκονται γύρω του».
Η δασκάλα που είχε τον Τέντυ στη Δευτέρα Δημοτικού έγραφε: «Είναι εξαιρετικός μαθητής, τον συμπαθούν πολύ οι συμμαθητές του αλλά ο ίδιος μοιάζει πολύ προβληματισμένος επειδή η μητέρα του πάσχει από μια ανίατη ασθένεια και η ζωή στο σπίτι του πρέπει να είναι πολύ δύσκολη».
Η δασκάλα που τον δίδαξε στην Τρίτη Δημοτικού έγραφε: «Ο θάνατος της μητέρας του του στοίχισε πολύ. Ο ίδιος προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, αλλά ο πατέρας του δεν του δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον. Η άσχημη κατάσταση στο σπίτι θα τον επηρεάσει πολύ σύντομα, αν δεν αλλάξει γρήγορα κάτι».
Ο δάσκαλος του Τέντυ στην Τετάρτη Δημοτικού έγραφε: «Ο Τέντυ έχει παραιτηθεί και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για το σχολείο. Δεν έχει πολλούς φίλους και πολλές φορές κοιμάται στην τάξη».
Η κυρία Τόμπσον συνειδητοποίησε το πρόβλημα και αισθάνθηκε ντροπή για τον εαυτό της. Αισθάνθηκε ακόμη χειρότερα, όταν όλοι οι μαθητές της, της έφεραν χριστουγεννιάτικα δώρα τυλιγμένα με αστραφτερά περιτυλίγματα και όμορφες κορδέλες. Όλοι, εκτός από τον Τέντυ. Το δικό του δώρο ήταν αδέξια τυλιγμένο σε ένα βρώμικο, καφέ χαρτί που μάλλον πριν ήταν η σακούλα ενός παντοπωλείου.
Η κυρία Τόμπσον δυσκολεύτηκε να το ανοίξει. Τα περισσότερα παιδιά γέλασαν όταν έβγαλε από μέσα ένα βραχιόλι που είχε φτιάξει ο ίδιος με σπάγκο και πέτρες αλλά και ένα ανοιχτό, μισογεμάτο μπουκάλι με άρωμα. Σηκώθηκε από τη θέση της και σταμάτησε απότομα των γέλιο των παιδιών όταν φώναξε δυνατά πόσο πολύ της άρεσε το δώρο του. Στη συνέχεια φόρεσε το βραχιόλι και έριξε λίγο από το άρωμα στο χέρι της.
Ο Τέντυ έφυγε τελευταίος εκείνη τη μέρα από την τάξη. Βγαίνοντας από τη πόρτα γύρισε προς τη δασκάλα του και της είπε με θλιμμένη φωνή «Σήμερα κυρία μυρίζετε σαν τη μαμά μου!»
Η κυρία Τόμπσον έκλαψε πολύ εκείνη τη μέρα. Από τότε σταμάτησε να μαθαίνει τα παιδιά ανάγνωση, γραφή και αριθμητική. Αντ “αυτού, άρχισε να τα διδάσκει.
Αγαπούσε όλα τα παιδιά αλλά έδινε ιδιαίτερη προσοχή στον μικρό Τέντυ. Κάθε φορά που τον βοηθούσε στα μαθήματα του, το μυαλό του έμοιαζε να ζωντανεύει. Όσο περισσότερο τον ενθάρρυνε, τόσο πιο γρήγορα απαντούσε στις ερωτήσεις της. Μέχρι το τέλος του έτους, ο Τέντυ είχε γίνει ένα από τα πιο έξυπνα παιδιά της τάξης και, παρά το ψέμα της ότι θα αγαπούσε όλα τα παιδιά το ίδιο, ο Τέντυ ήταν πλέον και επίσημα ο αγαπημένος της.
Την επόμενη χρονιά η κυρία Τόμπσον ανέλαβε πάλι την Πέμπτη Δημοτικού και έβλεπε τον Τέντυ μόνο στα διαλείμματα. Μια μέρα, προς το τέλος του έτους, βρήκε ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα του σπιτιού της. Το σημείωμα είχε την υπογραφή του Τέντυ και έγραφε: «Είσαστε ακόμη η καλύτερη δασκάλα που είχα ποτέ στη ζωή μου».
Έξι χρόνια μετά η κυρία Τόμπσον έλαβε άλλο ένα σημείωμα, αυτή τη φορά με το ταχυδρομείο. Ήταν πάλι ο Τέντυ και της έγραφε ότι είχε τελειώσει τρίτος σε βαθμό το Λύκειο, αλλά εκείνη ήταν ακόμη η καλύτερη δασκάλα που είχε ποτέ στη ζωή του.
Τέσσερα χρόνια μετά, πήρε άλλη μια επιστολή από τον Τέντυ. Της έγραφε ότι είναι δύσκολα στο Πανεπιστήμιο αλλά πολύ σύντομα θα έπαιρνε το πτυχίο του και με καλό βαθμό. Τέλειωσε το γράμμα του γράφοντας ότι ακόμη εκείνη είναι η καλύτερη και η πιο αγαπημένη του δασκάλα που είχε ποτέ.
Έπειτα από τέσσερα χρόνια άλλο ένα γράμμα από τον Τέντυ έκανε την εμφάνιση του στο ταχυδρομικό κουτί της κυρία Τόμπσον. Της έγραφε ότι αφού πήρε το πτυχίο του, αποφάσισε να προχωρήσει λίγο ακόμη τις σπουδές του. Τέλειωνε την επιστολή γράφοντας ότι παραμένει η καλύτερη και η αγαπημένη του δασκάλα. Αλλά αυτή τη φορά το όνομα με το οποίο υπέγραφε ήταν διαφορετικό: Δρ. Θίοντορ Φ. Στάλλαρντ
Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Η κυρία Τόμπσον πήρε ακόμη ένα γραμμα από τον Τέντυ εκείνη την άνοιξη. Της έγραφε ότι είχε βρει μια κοπέλα και επρόκειτο να την παντρευτεί. Της έλεγε ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει μερικά χρόνια πριν και αναρωτιόταν αν θα μπορούσε εκείνη, να καθίσει στη θέση που κάθεται η μητέρα του γαμπρού. Φυσικά εκείνη το έκανε..
Πήγε στον γάμο φορώντας στο χέρι εκείνο το βραχιόλι από πέτρες που της είχε κάνει δώρο ο Τέντυ και φορώντας το άρωμα που του θύμιζε τη μητέρα του.
Την στιγμή που ο Δρ. Στάλλαρντ την αγκάλιασε της ψιθύρισε στο αυτί: «Σας ευχαριστώ, κυρία Τόμπσον, γιατί πιστέψατε σε μένα. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ γιατί με κάνατε να αισθανθώ σημαντικός και μου δείξατε πως μπορώ να κάνω τη διαφορά».
Η κυρία Τόμπσον με δάκρυα στα μάτια του απάντησε: «Τέντυ, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Εσύ είσαι αυτός που μου έμαθε ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά. Δεν ήξερα πώς να διδάξω τους μαθητές μου μέχρι που σε γνώρισα».
Βοηθήστε να διαδοθεί ένα πολύ όμορφο μήνυμα, κοινοποιώντας το άρθρο στους φίλους σας. 
Προσπαθήστε να μην κρίνετε από το περιτύλιγμα και μην υποτιμάτε ποτέ μα ποτέ την δύναμη που έχετε και που μπορεί να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων γύρω σας.

Ήταν κάποτε μια γριούλα

Αυγούστου 09, 2019 0 Comments

Ήταν κάποτε μια γριούλα που αποφάσισε πως καλύτερα θα ήταν για την ίδια, να μπει σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων.
Έτσι ετοίμασε μια μικρή βαλίτσα και πήγε με το ταξί.
Η νοσοκόμα που γνώριζε για την άφιξη της, την πλησίασε και της είπε:
-Ελάτε παρακαλώ να σας δείξω το δωμάτιο Σας πριν το ετοιμάσουμε.
-Μα δεν χρειάζεται να το δω, ετοιμάστε το, απάντησε η γριούλα.
-Μα έχετε επιλογή ανάμεσα σε 3 δωμάτια αν θέλετε να τα δείτε και να διαλέξετε εκείνο που Σας αρέσει πιο πολύ.
-Δεν χρειάζεται καλή μου, επανάλαβε η γριούλα, δεν χρειάζεται να το δω, μου αρέσει ήδη.
-Μα πως; Ξαναρώτησε η νοσοκόμα, αφού δεν το είδατε.
-Δεν χρειάζεται να το δω, έχω ήδη αποφασίσει ότι μου αρέσει, απάντησε με ένα ζεστό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο γλυκό αλλά γερασμένο προσωπάκι της.
Τότε η νοσοκόμα της έδειξε το ένα απ τα 3 δωμάτια και την συνόδεψε μέχρι εκεί.
Η γριούλα την ευχαρίστησε και η νοσοκόμα την ρώτησε ξανά με κάποιο δισταγμό.
-Είστε σίγουρα εντάξει;
Τώρα που το είδατε συνεχίζετε να πιστεύετε ότι αυτό σας αρέσει;
Χωρίς να δείτε και τις άλλες δύο επιλογές;
-Μα φυσικά. Πολλά πράγματα στη ζωή κορίτσι μου, της απάντησε η γριούλα, δεν θέλουν πολύ σκέψη. Είναι θέμα απόφασης και αγάπης.
Αποφάσισα ότι θα το αγαπώ χωρίς να μπω στην διαδικασία να διαλέξω ανάμεσα σε άλλα.
Σάμπως μια γυναίκα άμα γεννήσει το παιδί της, όσο άσχημο και αν είναι δεν θα το αγαπάει; Άσε που δεν θα το δει ποτέ άσχημο.
Είναι θέμα απόφασης και αγάπης.
Ας μην γελιόμαστε: τίποτα δεν είναι εύκολο και όλα είναι στο χέρι μας. Μα κυρίως, ό λ α είναι θέμα νου.
Ο νους που αποφασίζει -και πρέπει να αποφασίζει- να ευτυχήσει, αντί να επιλέξει τον εύκολο δρόμο του παράπονου και της εγκατάλειψης.
Μην εγκαταλείπετε την ελπίδα, την προσπάθεια, την αισιοδοξία και την απλότητα.
Διότι τελικά, αυτή η παραγκωνισμένη απλότητα, στην σκέψη και στις επιλογές, είναι η χαμένη δίδυμη αδελφή της ΕΥΤΥΧΙΑΣ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

Αυγούστου 08, 2019 0 Comments

Εκδόσεις Άρωμα
Ποιοί είμαστε:
Νέοι άνθρωποι με σύγχρονες σκέψεις και νέες ιδέες, διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργατών μας για να συμβάλλουμε στην Ελληνική ποίηση και συγγραφή.
Στόχος μας ένα και μόνο πράγμα: η ανάδειξη της τέχνης μέσω της ποίησης και της έκφρασης του λόγου!
Από την πρώτη επαφή μέχρι την ολοκλήρωση του βιβλίου σας, είμαστε κοντά σας με καλή διάθεση να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να εκδόσουμε την ποιητική σας συλλογή, νουβέλα, συλλογή διηγημάτων,μυθιστόρημα!
Εκδόσεις Άρωμα!
Ποιητές, νέοι ποιητές, συγγραφείς νέοι και παλαιοί, στις εκδόσεις Άρωμα θα βρείτε μια εκδοτική στέγη που θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ελέυθερα!
Η έκδοση της ποιητικής σας συλλογής μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
Η έκδοση του μυθιστορήματός σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
Η έκδοση των διηγημάτων σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
Η έκδοση της νουβέλας σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
Στις εκδόσεις Άρωμα Δεν εκδίδουμε ό,τι δεν μας αρέσει και ό,τι δεν μας αγγίζει.
Δεν εκδίδουμε τίποτα υπό καθεστώς πίεσης.
Εκδίδουμε ό,τι θα μας άρεσε να διαβάσουμε και ελπίζουμε να διαβάσουν κι όσοι έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και τις ίδιες ανησυχίες με εμάς.
Ευελπιστούμε σε συνεργασίες με ποιητές και συγγραφείς που έχουν ακόρεστη δίψα, πάθος, τρυφερότητα, αθωότητα, αγωνίες, πείσμα και μας το δείχνουν μέσα από τον γραπτό τους λόγο.
Πιστεύουμε ό,τι το γράψιμο είναι προσωπικό στοίχημα και προσωπικός αγώνας όχι μόνο για την έκφραση, αλλά και για την επιβίωση και τη λύτρωση από ό,τι μας βασανίζει.
1) Στείλτε μας το αρχείο της ποιητικής σας συλλογής, νουβέλας, διηγήματος, μυθιστορήματος (χωρίς περιορισμό λέξεων) σε doc αρχείο word στο ekdoseisaroma@gmail.com μαζί με βιογραφικό σας και στοιχεία επικοινωνίας.
2) Αξιολογούμε το έργο σας, απάντηση εως 2 μήνες και σας απαντάμε γραπτώς (θετικά ή αρνητικά).
3) Στήνουμε το βιβλίο κάνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.
4) Κατοχυρώστε τα πνευματικά σας δικαιώματα.
5) Κάνουμε διακίνηση σε βιβλιοπωλεία
6) Σας δίνουμε υψηλό Ποσοστό
7) Διοργανώνουμε Παρουσιάσεις σε Αθήνα και επαρχία
Το βιβλίο σας τυπώνεται & είναι στα χέρια σας και στα βιβλιοπωλεία.
Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 12:00-20:00 :

Για να αποκτήσετε τα βιβλία μας ζητήστε τα στον Ιανό, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία ή κατόπιν παραγγελίας σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, διαφορετικά καλέστε στις εκδόσεις Άρωμα καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-20:00 :Στο 698-7917851

Έκδοση βιβλίου (ισχύει για βιβλία από 20 μέχρι 100 σελίδες) 


Εκδίδουμε όλα τα είδη βιβλίων: μυθιστορήματα, ποιητικές συλλογές, συλλογές διηγημάτων, παραμύθια, παιδικά & εφηβικά βιβλία, συνταγές μαγειρικής, λευκώματα, θεατρικά έργα, ανθολογίες, συλλογικά έργα κ.α 


Στις εκδόσεις Άρωμα εκδίδεις το έργο σου, μόνο με 260€ η τιμή είναι τελική και ισχύει για βιβλία μέχρι 100 σελίδες.


Μπορείς να καλείς καθημερινά 13:00 με 21:00 στο
698-7917851


Στείλε το έργο σου στο ekdoseisaroma@gmail.com


Υπάρχει κάποια οικονομική συνεισφορά;
Στο στάδιο της αξιολόγησης, καμία. Εάν συμφωνήσουμε για έκδοση, η οικονομική συμμετοχή του συγγραφέα είναι 260€ μέχρι 100 σελίδες έργου.


Καλύπτουμε όλη τη διαδικασία επιμέλειας, εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας, εμπορικής διακίνησης και προώθησης του βιβλίου.


Σου δίνουμε τα υψηλότερα ποσοστά στην αγορά, δηλαδή 30%
Πληρώνεσαι από το πρώτο αντίτυπο.


Υπογράφουμε το μεταξύ μας ιδιωτικό συμφωνητικό και ξεκινάμε την καλή μας συνεργασία.


Σου κάνουμε ΔΩΡΟ δέκα αντίτυπα του βιβλίου σου, να τα χαρίσεις με τη σειρά σου, να τα πουλήσεις, να τα κάνεις ό,τι εσύ θέλεις.


Πολύ βασικό, στις εκδόσεις μας, δεν αλλάζουμε τον τίτλο του πονήματός σου και δεν επεμβαίνουμε στο κείμενό σου.


Το αργότερο εντός 30 ημερών έχεις την απάντησή μας, χωρίς καμιά δέσμευση από τη μεριά σου.


Δεν μας ενδιαφέρει εάν είσαι καταξιωμένος ή πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας, κινείσαι σε μεγάλο ή μικρό κύκλο. Μας ενδιαφέρει το γραπτό σου & η καλή μεταξύ μας συνεργασία.


Οι εργασίες που κάνουμε είναι οι εξής:


Φιλολογική επιμέλεια (συνοχή κειμένου, εντοπισμός και διόρθωση συντακτικών και γραμματικών λαθών, σωστή χρήση σημείων στίξης κτλ.).
Επιμέλεια-διόρθωση κειμένων και σχεδιασμός του layout του βιβλίου.


Σελιδοποίηση
Δημιουργία εξωφύλλου & οπισθοφύλλου.
Εκτύπωση δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική εκτύπωση.


Έγκριση των εργασιών. Αφού ο συγγραφέας ελέγξει, αρχικά σε ηλεκτρονική μορφή και κατόπιν σε εκτύπωση το σύνολο του βιβλίου δίνει την έγκρισή του προκειμένου να προχωρήσουμε στο στάδιο της εκτύπωσης.


Εκτύπωση, βιβλιοδεσία.
Ο συγγραφέας παραλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ δέκα (10) αντίτυπα και μένουν στις εκδόσεις Άρωμα τα αντίτυπα που πρόκειται να διακινηθούν αρχικά στα βιβλιοπωλεία, σε παρουσιάσεις και αλλού.


ΠΟΣΟΣΤΑ
Δίνουμε ποσοστά 30% και η πληρωμή του συγγραφέα μας γίνεται από το πρώτο αντίτυπο.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η διάσταση των βιβλίων είναι:
14 Χ 21 (προτεινόμενη διάσταση και συνήθως το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι σαμουά ή BookPaper)
Σαμουά 90-110 γρ. (υποκίτρινο χρώμα) Book Paper 75 γρ. (υποκίτρινο χρώμα)


ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Μαλακό εξώφυλλο
Είναι το συνηθέστερο εξώφυλλο που χρησιμοποιούμε για τα βιβλία μας.
Το χαρτί είναι συνήθως 250-300 γραμμάρια και ο συγγραφέας μπορεί να επιλέξει την ποιότητα και την υφή του.
Το βιβλίο με μαλακό εξώφυλλο μπορεί να έχει αφτάκια (που διπλώνουν προς τα μέσα, όπου γράφουμε συνήθως το βιογραφικό του συγγραφέα ή άλλα στοιχεία) ή όχι.


Ασπρόμαυρο εσωτερικό | Έγχρωμο εξώφυλλο


ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ
Σε συνεργασία με το συγγραφέα αποστέλλονται από τις εκδόσεις Άρωμα, τα δελτία τύπου, οι ενημερώσεις σε όλους τους φορείς (Βιβλιονέτ, ΟΣΔΕΛ κ.λπ).
Ενημερώνονται τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, ενώ παράλληλα γίνεται η διανομή στα φυσικά βιβλιοπωλεία, τους χονδρεμπόρους και όπου αλλού έχει συμφωνηθεί.


Υπηρεσίες που προσφέρονται δωρεάν


Διανομή του βιβλίου (εφόσον το επιθυμεί ο συγγραφέας) σε κεντρικά βιβλιοπωλεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας (Ιανός, Πρωτοπορία, Πολιτεία) και επιλεκτικά σε ορισμένα μικρότερα βιβλιοπωλεία, καθώς και σε χονδρεμπόρους.
Ανάρτηση του βιβλίου στο site και πώλησή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Άρωμα.


Ανάρτηση του βιβλίου στη ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία.


Αποστολή ηλεκτρονικών Δελτίων Τύπου σε εφημερίδες, περιοδικά, ομάδες, σελίδες που αγαπάνε το βιβλίο.
Ενημέρωση των φίλων του facebook των εκδόσεων, αλλά και όλων των υπόλοιπων φίλων που ανέρχονται στα 43.000 άτομα περίπου.


Δημιουργία γραφικών για αφίσες και προσκλήσεις, και προώθηση αυτών μέσω των social media του εκδοτικού, προκειμένου να υποστηριχθούν εκδηλώσεις που θα αφορούν το βιβλίο.


Κλείσιμο παρουσιάσεων στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Εύρεση Χώρου, ομιλητών, event με μουσική, απαγγελίες ποιημάτων για τις ποιητικές συλλογές.


Υποστήριξη με φορολογικά παραστατικά για τις παρουσιάσεις και άλλες πωλήσεις του βιβλίου, πέραν των βιβλιοπωλείων.
Διαφημιστική καμπάνια στο facebook.


Διαγωνισμοί και κληρώσεις
Βιβλιοκριτικές


Επιπλέον


Συμμετοχή σε εκθέσεις βιβλίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Διαφημιστικό υλικό για την υποστήριξη του βιβλίου (σελιδοδείκτες, πανό, διαφημιστικό έντυπο κ.λπ.)


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.ΠΑ


Πληρωμή εφάπαξ ή 2 δόσεις

€260

Έκδοση βιβλίου (ισχύει για βιβλία από 101 μέχρι 200 σελίδες)


Εκδίδουμε όλα τα είδη βιβλίων: μυθιστορήματα, ποιητικές συλλογές, συλλογές διηγημάτων, παραμύθια, παιδικά & εφηβικά βιβλία, συνταγές μαγειρικής, λευκώματα, θεατρικά έργα, ανθολογίες, συλλογικά έργα κ.α 

Στις εκδόσεις Άρωμα εκδίδεις το έργο σου, μόνο με 320€ η τιμή είναι τελική και ισχύει για βιβλία από 101μέχρι 200 σελίδες.


Μπορείς να καλείς καθημερινά 

13:00 με 21:00 στο

698-7917851


Στείλε το έργο σου στο ekdoseisaroma@gmail.com


Υπάρχει κάποια οικονομική συνεισφορά;

Στο στάδιο της αξιολόγησης, καμία. Εάν συμφωνήσουμε για έκδοση, η οικονομική συμμετοχή του συγγραφέα είναι 320€ μέχρι 200 σελίδες έργου.

Καλύπτουμε όλη τη διαδικασία επιμέλειας, εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας, εμπορικής διακίνησης και προώθησης του βιβλίου.

Σου δίνουμε τα υψηλότερα ποσοστά στην αγορά, δηλαδή 30%

Πληρώνεσαι από το πρώτο αντίτυπο.


Υπογράφουμε το μεταξύ μας ιδιωτικό συμφωνητικό και ξεκινάμε την καλή μας συνεργασία.


Σου κάνουμε ΔΩΡΟ δέκα πέντε αντίτυπα του βιβλίου σου, να τα χαρίσεις με τη σειρά σου, να τα πουλήσεις, να τα κάνεις ό,τι εσύ θέλεις.


Πολύ βασικό, στις εκδόσεις μας, δεν αλλάζουμε τον τίτλο του πονήματός σου και δεν επεμβαίνουμε στο κείμενό σου.


Το αργότερο εντός 30 ημερών έχεις την απάντησή μας, χωρίς καμιά δέσμευση από τη μεριά σου.


Δεν μας ενδιαφέρει εάν είσαι καταξιωμένος ή πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας, κινείσαι σε μεγάλο ή μικρό κύκλο. Μας ενδιαφέρει το γραπτό σου & η καλή μεταξύ μας συνεργασία.


Οι εργασίες που κάνουμε είναι οι εξής:

Φιλολογική επιμέλεια (συνοχή κειμένου, εντοπισμός και διόρθωση συντακτικών και γραμματικών λαθών, σωστή χρήση σημείων στίξης κτλ.).


Επιμέλεια-διόρθωση κειμένων και σχεδιασμός του layout του βιβλίου.


Σελιδοποίηση

Δημιουργία εξωφύλλου & οπισθοφύλλου.

Εκτύπωση δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική εκτύπωση.


Έγκριση των εργασιών. Αφού ο συγγραφέας ελέγξει, αρχικά σε ηλεκτρονική μορφή και κατόπιν σε εκτύπωση το σύνολο του βιβλίου δίνει την έγκρισή του προκειμένου να προχωρήσουμε στο στάδιο της εκτύπωσης.


Εκτύπωση, βιβλιοδεσία.

Ο συγγραφέας παραλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ δέκα πέντε (15) αντίτυπα και μένουν στις εκδόσεις Άρωμα τα αντίτυπα που πρόκειται να διακινηθούν αρχικά στα βιβλιοπωλεία, σε παρουσιάσεις και αλλού.


ΠΟΣΟΣΤΑ

Δίνουμε ποσοστά 30% και η πληρωμή του συγγραφέα μας γίνεται από το πρώτο αντίτυπο.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η διάσταση των βιβλίων είναι:

14 Χ 21 (προτεινόμενη διάσταση και συνήθως το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι σαμουά ή BookPaper)

Σαμουά 90-110 γρ. (υποκίτρινο χρώμα) Book Paper 75 γρ. (υποκίτρινο χρώμα)


ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Μαλακό εξώφυλλο

Είναι το συνηθέστερο εξώφυλλο που χρησιμοποιούμε για τα βιβλία μας.

Το χαρτί είναι συνήθως 250-300 γραμμάρια και ο συγγραφέας μπορεί να επιλέξει την ποιότητα και την υφή του.

Το βιβλίο με μαλακό εξώφυλλο μπορεί να έχει αφτάκια (που διπλώνουν προς τα μέσα, όπου γράφουμε συνήθως το βιογραφικό του συγγραφέα ή άλλα στοιχεία) ή όχι.


Ασπρόμαυρο εσωτερικό | Έγχρωμο εξώφυλλο


ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ

Σε συνεργασία με το συγγραφέα αποστέλλονται από τις εκδόσεις Άρωμα, τα δελτία τύπου, οι ενημερώσεις σε όλους τους φορείς (Βιβλιονέτ, ΟΣΔΕΛ κ.λπ).


Ενημερώνονται τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, ενώ παράλληλα γίνεται η διανομή στα φυσικά βιβλιοπωλεία, τους χονδρεμπόρους και όπου αλλού έχει συμφωνηθεί.


Υπηρεσίες που προσφέρονται δωρεάν

Διανομή του βιβλίου (εφόσον το επιθυμεί ο συγγραφέας) σε κεντρικά βιβλιοπωλεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας (Ιανός, Πρωτοπορία, Πολιτεία) και επιλεκτικά σε ορισμένα μικρότερα βιβλιοπωλεία, καθώς και σε χονδρεμπόρους.

Ανάρτηση του βιβλίου στο site και πώλησή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Άρωμα.

Ανάρτηση του βιβλίου στη ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία.

Αποστολή ηλεκτρονικών Δελτίων Τύπου σε εφημερίδες, περιοδικά, ομάδες, σελίδες που αγαπάνε το βιβλίο.

Ενημέρωση των φίλων του facebook των εκδόσεων, αλλά και όλων των υπόλοιπων φίλων που ανέρχονται στα 43.000 άτομα περίπου.

Δημιουργία γραφικών για αφίσες και προσκλήσεις, και προώθηση αυτών μέσω των social media του εκδοτικού, προκειμένου να υποστηριχθούν εκδηλώσεις που θα αφορούν το βιβλίο.

Κλείσιμο παρουσιάσεων στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Εύρεση Χώρου, ομιλητών, event με μουσική, απαγγελίες ποιημάτων για τις ποιητικές συλλογές.

Υποστήριξη με φορολογικά παραστατικά για τις παρουσιάσεις και άλλες πωλήσεις του βιβλίου, πέραν των βιβλιοπωλείων.


Διαφημιστική καμπάνια στο facebook

Διαγωνισμοί και κληρώσεις

Βιβλιοκριτικές


Επιπλέον

Συμμετοχή σε εκθέσεις βιβλίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαφημιστικό υλικό για την υποστήριξη του βιβλίου (σελιδοδείκτες, πανό, διαφημιστικό έντυπο κ.λπ.)


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.ΠΑ

Πληρωμή εφάπαξ ή 2 δόσεις 


€320

Έκδοση βιβλίου (ισχύει για βιβλία από 201 εως 300 σελίδες)


Εκδίδουμε όλα τα είδη βιβλίων: μυθιστορήματα, ποιητικές συλλογές, συλλογές διηγημάτων, παραμύθια, παιδικά & εφηβικά βιβλία, συνταγές μαγειρικής, λευκώματα, θεατρικά έργα, ανθολογίες, συλλογικά έργα κ.α 

Στις εκδόσεις Άρωμα εκδίδεις το έργο σου, μόνο με 460€ η τιμή είναι τελική και ισχύει για βιβλία από 201 μέχρι 300 σελίδες.


Μπορείς να καλείς καθημερινά

13:00 με 21:00 στο

698-7917851


Στείλε το έργο σου στο ekdoseisaroma@gmail.com


Υπάρχει κάποια οικονομική συνεισφορά;

Στο στάδιο της αξιολόγησης, καμία. Εάν συμφωνήσουμε για έκδοση, η οικονομική συμμετοχή του συγγραφέα είναι 430€ μέχρι 300 σελίδες έργου.


Καλύπτουμε όλη τη διαδικασία επιμέλειας, εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας, εμπορικής διακίνησης και προώθησης του βιβλίου.

Σου δίνουμε τα υψηλότερα ποσοστά στην αγορά, δηλαδή 30%

Πληρώνεσαι από το πρώτο αντίτυπο.


Υπογράφουμε το μεταξύ μας ιδιωτικό συμφωνητικό και ξεκινάμε την καλή μας συνεργασία.


Σου κάνουμε ΔΩΡΟ είκοσι αντίτυπα του βιβλίου σου, να τα χαρίσεις με τη σειρά σου, να τα πουλήσεις, να τα κάνεις ό,τι εσύ θέλεις.


Πολύ βασικό, στις εκδόσεις μας, δεν αλλάζουμε τον τίτλο του πονήματός σου και δεν επεμβαίνουμε στο κείμενό σου.

Το αργότερο εντός 30 ημερών έχεις την απάντησή μας, χωρίς καμιά δέσμευση από τη μεριά σου.

Δεν μας ενδιαφέρει εάν είσαι καταξιωμένος ή πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας, κινείσαι σε μεγάλο ή μικρό κύκλο. Μας ενδιαφέρει το γραπτό σου & η καλή μεταξύ μας συνεργασία.


Οι εργασίες που κάνουμε είναι οι εξής:

Φιλολογική επιμέλεια (συνοχή κειμένου, εντοπισμός και διόρθωση συντακτικών και γραμματικών λαθών, σωστή χρήση σημείων στίξης κτλ.).


Επιμέλεια-διόρθωση κειμένων και σχεδιασμός του layout του βιβλίου.


Σελιδοποίηση


Δημιουργία εξωφύλλου & οπισθοφύλλου.


Εκτύπωση δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική εκτύπωση.


Έγκριση των εργασιών. Αφού ο συγγραφέας ελέγξει, αρχικά σε ηλεκτρονική μορφή και κατόπιν σε εκτύπωση το σύνολο του βιβλίου δίνει την έγκρισή του προκειμένου να προχωρήσουμε στο στάδιο της εκτύπωσης.


Εκτύπωση, βιβλιοδεσία.

Ο συγγραφέας παραλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ είκοσι (20) αντίτυπα και μένουν στις εκδόσεις Άρωμα τα αντίτυπα που πρόκειται να διακινηθούν αρχικά στα βιβλιοπωλεία, σε παρουσιάσεις και αλλού.


ΠΟΣΟΣΤΑ

Δίνουμε ποσοστά 30% και η πληρωμή του συγγραφέα μας γίνεται από το πρώτο αντίτυπο.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η διάσταση είναι:

14 Χ 21 (προτεινόμενη διάσταση και συνήθως το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι σαμουά ή BookPaper)

Σαμουά 90-110 γρ. (υποκίτρινο χρώμα) Book Paper 75 γρ. (υποκίτρινο χρώμα)


ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Μαλακό εξώφυλλο

Είναι το συνηθέστερο εξώφυλλο που χρησιμοποιούμε για τα βιβλία μας.

Το χαρτί είναι συνήθως 250-300 γραμμάρια και ο συγγραφέας μπορεί να επιλέξει την ποιότητα και την υφή του.

Το βιβλίο με μαλακό εξώφυλλο μπορεί να έχει αφτάκια (που διπλώνουν προς τα μέσα, όπου γράφουμε συνήθως το βιογραφικό του συγγραφέα ή άλλα στοιχεία) ή όχι.


Ασπρόμαυρο εσωτερικό | Έγχρωμο εξώφυλλο


ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ

Σε συνεργασία με το συγγραφέα αποστέλλονται από τις εκδόσεις Άρωμα, τα δελτία τύπου, οι ενημερώσεις σε όλους τους φορείς (Βιβλιονέτ, ΟΣΔΕΛ κ.λπ).


Ενημερώνονται τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, ενώ παράλληλα γίνεται η διανομή στα φυσικά βιβλιοπωλεία, τους χονδρεμπόρους και όπου αλλού έχει συμφωνηθεί.


Υπηρεσίες που προσφέρονται δωρεάν

Διανομή του βιβλίου (εφόσον το επιθυμεί ο συγγραφέας) σε κεντρικά βιβλιοπωλεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας (Ιανός, Πρωτοπορία, Πολιτεία) και επιλεκτικά σε ορισμένα μικρότερα βιβλιοπωλεία, καθώς και σε χονδρεμπόρους.

Ανάρτηση του βιβλίου στο site και πώλησή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Άρωμα.

Ανάρτηση του βιβλίου στη ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία.

Αποστολή ηλεκτρονικών Δελτίων Τύπου σε εφημερίδες, περιοδικά, ομάδες, σελίδες που αγαπάνε το βιβλίο.

Ενημέρωση των φίλων του facebook των εκδόσεων, αλλά και όλων των υπόλοιπων φίλων που ανέρχονται στα 43.000 άτομα περίπου.

Δημιουργία γραφικών για αφίσες και προσκλήσεις, και προώθηση αυτών μέσω των social media του εκδοτικού, προκειμένου να υποστηριχθούν εκδηλώσεις που θα αφορούν το βιβλίο.

Κλείσιμο παρουσιάσεων στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Εύρεση Χώρου, ομιλητών, event με μουσική, απαγγελίες ποιημάτων για τις ποιητικές συλλογές.

Υποστήριξη με φορολογικά παραστατικά για τις παρουσιάσεις και άλλες πωλήσεις του βιβλίου, πέραν των βιβλιοπωλείων.

Διαφημιστική καμπάνια στο facebook.

Διαγωνισμοί και κληρώσεις

Βιβλιοκριτικές


Επιπλέον

Συμμετοχή σε εκθέσεις βιβλίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαφημιστικό υλικό για την υποστήριξη του βιβλίου (σελιδοδείκτες, πανό, διαφημιστικό έντυπο κ.λπ.)


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.ΠΑ

Πληρωμή εφάπαξ ή 2-3 δόσεις


€460

Έκδοση βιβλίου (ισχύει για βιβλία από 301 μέχρι 400 σελίδες)


Εκδίδουμε όλα τα είδη βιβλίων: μυθιστορήματα, ποιητικές συλλογές, συλλογές διηγημάτων, παραμύθια, παιδικά & εφηβικά βιβλία, συνταγές μαγειρικής, λευκώματα, θεατρικά έργα, ανθολογίες, συλλογικά έργα κ.α 

Στις εκδόσεις Άρωμα εκδίδεις το έργο σου, μόνο με 560€ η τιμή είναι τελική και ισχύει για βιβλία από 301 μέχρι 400 σελίδες.


Μπορείς να καλείς καθημερινά

13:00 με 21:00 στο

698-7917851


Στείλε το έργο σου στο ekdoseisaroma@gmail.com


Υπάρχει κάποια οικονομική συνεισφορά;

Στο στάδιο της αξιολόγησης, καμία. Εάν συμφωνήσουμε για έκδοση, η οικονομική συμμετοχή του συγγραφέα είναι 560€ μέχρι 400 σελίδες έργου.


Καλύπτουμε όλη τη διαδικασία επιμέλειας, εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας, εμπορικής διακίνησης και προώθησης του βιβλίου.


Σου δίνουμε τα υψηλότερα ποσοστά στην αγορά, δηλαδή 30%

Πληρώνεσαι από το πρώτο αντίτυπο.


Υπογράφουμε το μεταξύ μας ιδιωτικό συμφωνητικό και ξεκινάμε την καλή μας συνεργασία.


Σου κάνουμε ΔΩΡΟ είκοσι πέντε αντίτυπα του βιβλίου σου, να τα χαρίσεις με τη σειρά σου, να τα πουλήσεις, να τα κάνεις ό,τι εσύ θέλεις.


Πολύ βασικό, στις εκδόσεις μας, δεν αλλάζουμε τον τίτλο του πονήματός σου και δεν επεμβαίνουμε στο κείμενό σου.


Το αργότερο εντός 30 ημερών έχεις την απάντησή μας, χωρίς καμιά δέσμευση από τη μεριά σου.

Δεν μας ενδιαφέρει εάν είσαι καταξιωμένος ή πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας, κινείσαι σε μεγάλο ή μικρό κύκλο. Μας ενδιαφέρει το γραπτό σου & η καλή μεταξύ μας συνεργασία.


Οι εργασίες που κάνουμε είναι οι εξής:

Φιλολογική επιμέλεια (συνοχή κειμένου, εντοπισμός και διόρθωση συντακτικών και γραμματικών λαθών, σωστή χρήση σημείων στίξης κτλ.).

Επιμέλεια-διόρθωση κειμένων και σχεδιασμός του layout του βιβλίου.

Σελιδοποίηση

Δημιουργία εξωφύλλου & οπισθοφύλλου.

Εκτύπωση δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική εκτύπωση.

Έγκριση των εργασιών. Αφού ο συγγραφέας ελέγξει, αρχικά σε ηλεκτρονική μορφή και κατόπιν σε εκτύπωση το σύνολο του βιβλίου δίνει την έγκρισή του προκειμένου να προχωρήσουμε στο στάδιο της εκτύπωσης.

Εκτύπωση, βιβλιοδεσία.


Ο συγγραφέας παραλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ είκοσι πέντε (25) αντίτυπα και μένουν στις εκδόσεις Άρωμα τα αντίτυπα που πρόκειται να διακινηθούν αρχικά στα βιβλιοπωλεία, σε παρουσιάσεις και αλλού.


ΠΟΣΟΣΤΑ

Δίνουμε ποσοστά 30% και η πληρωμή του συγγραφέα μας γίνεται από το πρώτο αντίτυπο.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η διάσταση των βιβλίων μας είναι:

14 Χ 21 (προτεινόμενη διάσταση και συνήθως το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι σαμουά ή BookPaper)

Σαμουά 90-110 γρ. (υποκίτρινο χρώμα) Book Paper 75 γρ. (υποκίτρινο χρώμα)


ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Μαλακό εξώφυλλο

Είναι το συνηθέστερο εξώφυλλο που χρησιμοποιούμε για τα βιβλία μας.

Το χαρτί είναι συνήθως 250-300 γραμμάρια και ο συγγραφέας μπορεί να επιλέξει την ποιότητα και την υφή του.

Το βιβλίο με μαλακό εξώφυλλο μπορεί να έχει αφτάκια (που διπλώνουν προς τα μέσα, όπου γράφουμε συνήθως το βιογραφικό του συγγραφέα ή άλλα στοιχεία) ή όχι.


Ασπρόμαυρο εσωτερικό | Έγχρωμο εξώφυλλο


ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ

Σε συνεργασία με το συγγραφέα αποστέλλονται από τις εκδόσεις Ποιείν, τα δελτία τύπου, οι ενημερώσεις σε όλους τους φορείς (Βιβλιονέτ, ΟΣΔΕΛ κ.λπ).

Ενημερώνονται τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, ενώ παράλληλα γίνεται η διανομή στα φυσικά βιβλιοπωλεία, τους χονδρεμπόρους και όπου αλλού έχει συμφωνηθεί.

Υπηρεσίες που προσφέρονται δωρεάν

Διανομή του βιβλίου (εφόσον το επιθυμεί ο συγγραφέας) σε κεντρικά βιβλιοπωλεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας (Ιανός, Πρωτοπορία, Πολιτεία) και επιλεκτικά σε ορισμένα μικρότερα βιβλιοπωλεία, καθώς και σε χονδρεμπόρους.

Ανάρτηση του βιβλίου στο site και πώλησή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Άρωμα.

Ανάρτηση του βιβλίου στη ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία.

Αποστολή ηλεκτρονικών Δελτίων Τύπου σε εφημερίδες, περιοδικά, ομάδες, σελίδες που αγαπάνε το βιβλίο.

Ενημέρωση των φίλων του facebook των εκδόσεων, αλλά και όλων των υπόλοιπων φίλων που ανέρχονται στα 43.000 άτομα περίπου.

Δημιουργία γραφικών για αφίσες και προσκλήσεις, και προώθηση αυτών μέσω των social media του εκδοτικού, προκειμένου να υποστηριχθούν εκδηλώσεις που θα αφορούν το βιβλίο.

Κλείσιμο παρουσιάσεων στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Εύρεση Χώρου, ομιλητών, event με μουσική, απαγγελίες ποιημάτων για τις ποιητικές συλλογές.

Υποστήριξη με φορολογικά παραστατικά για τις παρουσιάσεις και άλλες πωλήσεις του βιβλίου, πέραν των βιβλιοπωλείων.

Διαφημιστική καμπάνια στο facebook.

Διαγωνισμοί και κληρώσεις

Βιβλιοκριτικές


Επιπλέον

Συμμετοχή σε εκθέσεις βιβλίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαφημιστικό υλικό για την υποστήριξη του βιβλίου (σελιδοδείκτες, πανό, διαφημιστικό έντυπο κ.λπ.)


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.ΠΑ

Πληρωμή εφάπαξ ή 2-4 δόσεις 

€560

Έκδοση βιβλίου ισχύει για βιβλία από 401 μέχρι 560 σελίδες 


Εκδίδουμε όλα τα είδη βιβλίων: μυθιστορήματα, ποιητικές συλλογές, συλλογές διηγημάτων, παραμύθια, παιδικά & εφηβικά βιβλία, συνταγές μαγειρικής, λευκώματα, θεατρικά έργα, ανθολογίες, συλλογικά έργα κ.α 

Στις εκδόσεις Άρωμα εκδίδεις το έργο σου, μόνο με 720€ η τιμή είναι τελική και ισχύει για βιβλία από 401 μέχρι 560 σελίδες.


Μπορείς να καλείς καθημερινά

13:00 με 21:00 στο

698-7917851


Στείλε το έργο σου στο ekdoseisaroma@gmail.com


Υπάρχει κάποια οικονομική συνεισφορά;

Στο στάδιο της αξιολόγησης, καμία. Εάν συμφωνήσουμε για έκδοση, η οικονομική συμμετοχή του συγγραφέα είναι 720€ 

από 401μέχρι 560 σελίδες έργου.


Καλύπτουμε όλη τη διαδικασία επιμέλειας, εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας, εμπορικής διακίνησης και προώθησης του βιβλίου.


Σου δίνουμε τα υψηλότερα ποσοστά στην αγορά, δηλαδή 30%

Πληρώνεσαι από το πρώτο αντίτυπο.


Υπογράφουμε το μεταξύ μας ιδιωτικό συμφωνητικό και ξεκινάμε την καλή μας συνεργασία.


Σου κάνουμε ΔΩΡΟ τριάντα αντίτυπα του βιβλίου σου, να τα χαρίσεις με τη σειρά σου, να τα πουλήσεις, να τα κάνεις ό,τι εσύ θέλεις.


Πολύ βασικό, στις εκδόσεις μας, δεν αλλάζουμε τον τίτλο του πονήματός σου και δεν επεμβαίνουμε στο κείμενό σου.


Το αργότερο εντός 30 ημερών έχεις την απάντησή μας, χωρίς καμιά δέσμευση από τη μεριά σου.


Δεν μας ενδιαφέρει εάν είσαι καταξιωμένος ή πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας, κινείσαι σε μεγάλο ή μικρό κύκλο. Μας ενδιαφέρει το γραπτό σου & η καλή μεταξύ μας συνεργασία.


Οι εργασίες που κάνουμε είναι οι εξής:

Φιλολογική επιμέλεια (συνοχή κειμένου, εντοπισμός και διόρθωση συντακτικών και γραμματικών λαθών, σωστή χρήση σημείων στίξης κτλ.).

Επιμέλεια-διόρθωση κειμένων και σχεδιασμός του layout του βιβλίου.


Σελιδοποίηση


Δημιουργία εξωφύλλου & οπισθοφύλλου.

Εκτύπωση δοκιμίων για έλεγχο, τελικές διορθώσεις και τελική εκτύπωση.

Έγκριση των εργασιών. Αφού ο συγγραφέας ελέγξει, αρχικά σε ηλεκτρονική μορφή και κατόπιν σε εκτύπωση το σύνολο του βιβλίου δίνει την έγκρισή του προκειμένου να προχωρήσουμε στο στάδιο της εκτύπωσης.


Εκτύπωση, βιβλιοδεσία.


Ο συγγραφέας παραλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ τριάντα (30) αντίτυπα και μένουν στις εκδόσεις Άρωμα τα αντίτυπα που πρόκειται να διακινηθούν αρχικά στα βιβλιοπωλεία, σε παρουσιάσεις και αλλού.


ΠΟΣΟΣΤΑ

Δίνουμε ποσοστά 30% και η πληρωμή του συγγραφέα μας γίνεται από το πρώτο αντίτυπο.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η διάσταση των βιβλίων μας είναι:

14 Χ 21 (προτεινόμενη διάσταση για ποίηση και συνήθως το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι σαμουά ή BookPaper)

Σαμουά 90-110 γρ. (υποκίτρινο χρώμα) Book Paper 75 γρ. (υποκίτρινο χρώμα)


ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Μαλακό εξώφυλλο

Είναι το συνηθέστερο εξώφυλλο που χρησιμοποιούμε για τα βιβλία μας.

Το χαρτί είναι συνήθως 250-300 γραμμάρια και ο συγγραφέας μπορεί να επιλέξει την ποιότητα και την υφή του.

Το βιβλίο με μαλακό εξώφυλλο μπορεί να έχει αφτάκια (που διπλώνουν προς τα μέσα, όπου γράφουμε συνήθως το βιογραφικό του συγγραφέα ή άλλα στοιχεία) ή όχι.


Ασπρόμαυρο εσωτερικό | Έγχρωμο εξώφυλλο


ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ

Σε συνεργασία με το συγγραφέα αποστέλλονται από τις εκδόσεις Άρωμα, τα δελτία τύπου, οι ενημερώσεις σε όλους τους φορείς (Βιβλιονέτ, ΟΣΔΕΛ κ.λπ).

Ενημερώνονται τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, ενώ παράλληλα γίνεται η διανομή στα φυσικά βιβλιοπωλεία, τους χονδρεμπόρους και όπου αλλού έχει συμφωνηθεί.


Υπηρεσίες που προσφέρονται δωρεάν

Διανομή του βιβλίου (εφόσον το επιθυμεί ο συγγραφέας) σε κεντρικά βιβλιοπωλεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας (Ιανός, Πρωτοπορία, Πολιτεία) και επιλεκτικά σε ορισμένα μικρότερα βιβλιοπωλεία, καθώς και σε χονδρεμπόρους.

Ανάρτηση του βιβλίου στο site και πώλησή του στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Άρωμα.

Ανάρτηση του βιβλίου στη ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ και σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία.

Αποστολή ηλεκτρονικών Δελτίων Τύπου σε εφημερίδες, περιοδικά, ομάδες, σελίδες που αγαπάνε το βιβλίο.

Ενημέρωση των φίλων του facebook των εκδόσεων, αλλά και όλων των υπόλοιπων φίλων που ανέρχονται στα 43.000 άτομα περίπου.

Δημιουργία γραφικών για αφίσες και προσκλήσεις, και προώθηση αυτών μέσω των social media του εκδοτικού, προκειμένου να υποστηριχθούν εκδηλώσεις που θα αφορούν το βιβλίο.

Κλείσιμο παρουσιάσεων στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Εύρεση Χώρου, ομιλητών, event με μουσική, απαγγελίες ποιημάτων για τις ποιητικές συλλογές.

Υποστήριξη με φορολογικά παραστατικά για τις παρουσιάσεις και άλλες πωλήσεις του βιβλίου, πέραν των βιβλιοπωλείων.

Διαφημιστική καμπάνια στο facebook.

Διαγωνισμοί και κληρώσεις

Βιβλιοκριτικές


Επιπλέον

Συμμετοχή σε εκθέσεις βιβλίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαφημιστικό υλικό για την υποστήριξη του βιβλίου (σελιδοδείκτες, πανό, διαφημιστικό έντυπο κ.λπ.)


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.ΠΑ

Πληρωμή εφάπαξ ή 2-4 δόσεις

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΕΙΝ

Popular Posts

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ
Konstandina Alberti

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL
Ο ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ