Follow Us

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)
BEST SELLER

ΙΑΝΟΣ: Εργαστήρια Βιβλίου – Σεμινάρια | Άνοιξη 2022

IANOS

PUBLIC

Τα βιβλιοπωλεία μας-Ευριπίδης

Τα βιβλιοπωλεία μας


Ευριπίδης στη Στοά
Το πρώτο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» ιδρύθηκε από τον Ευριπίδη Βασιλόπουλο το 1955. Σήμερα το μικρό γωνιακό βιβλιοπωλείο έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία των βορείων προαστίων και ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας.
Ο «Ευριπίδης στη Στοά» προσφέρει στους φίλους του βιβλίου ταυτόχρονα την άνεση του σύγχρονου και μοντέρνου βιβλιοπωλείου αλλά και την οικειότητα και το ζεστό περιβάλλον ενός αγαπημένου χώρου. Στους τέσσερις ορόφους του έχουν βρει στέγη χιλιάδες τίτλοι ελληνικών και μεταφρασμένων βιβλίων, ξενόγλωσσοι τίτλοι, βιβλία για παιδιά, λευκώματα, βιβλία τέχνης, λεξικά, ταξιδιωτικά βιβλία και χάρτες, βιβλία θετικών και θεωρητικών επιστημών, σχολικά και εκπαιδευτικά βιβλία. Δύο καλόγουστοι χώροι καφέ, ο ένας εντός του βιβλιοπωλείου στον 1ο όροφο και ο άλλος στον προαύλιο χώρο, προσφέρουν γλυκές και αλμυρές λιχουδιές για ατέλειωτες αναγνώσεις...



Ευριπίδης στο Χαλάνδρι
Ακριβώς απέναντι από τον «Ευριπίδη στη Στοά», ο μικρός «Ευριπίδης» φιλοξενεί στους τρεις ορόφους του επώνυμα είδη γραφής, χαρτοφύλακες, αξεσουάρ γραφείου, organizers, σημειωματάρια, πρωτότυπα δώρα, χαρτικά, σχολικά, είδη ζωγραφικής και αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310)
Ο Ευριπίδης στην Κηφισιά λειτουργεί από το 2012 και αντίστοιχα με τον Ευριπίδη στη Στοά, διαθέτει χιλιάδες τίτλους ελληνικών και μεταφρασμένων βιβλίων, ξενόγλωσσων βιβλίων, βιβλία για παιδιά, λευκώματα, βιβλία τέχνης, λεξικά, ταξιδιωτικά βιβλία και χάρτες, βιβλία θετικών και θεωρητικών επιστημών, σχολικά και εκπαιδευτικά βιβλία, καθώς και μία μεγάλη γκάμα δώρων και ειδών πολυτελείας, όπως αντικείμενα τέχνης, εργαλεία γραφής, κ.ά. Δεν θα μπορούσε να λείπει το café! Ένας χώρος καλαίσθητος και ιδιαίτερος, που απέκτησε από πολύ νωρίς μόνιμους επισκέπτες.
Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις του βιβλιόφιλου κοινού και να προσφέρουμε υπηρεσίες που διαρκώς αναβαθμίζονται. Κατευθυντήριες γραμμές μας, η αγάπη για το βιβλίο και η επιθυμία να αποτελούμε σταθερά έναν πνευματικό πόλο έλξης.
Τα Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης παρουσιάζουν ενεργή πολιτιστική δράση, οργανώνοντας εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις, συζητήσεις, δραστηριότητες και εργαστήρια για τα παιδιά, λέσχες ανάγνωσης, εργαστήρια δημιουργικής γραφής.


Ο Ευριπίδης φιλοδοξεί να είναι κάτι περισσότερο από ένα ακόμη βιβλιοπωλείο. Χώρος απρόβλεπτων συναντήσεων και γόνιμων συζητήσεων, σημείο διαφυγής από την καθημερινότητα, σταθερή πρόσκληση για χαλάρωση, συνεχής πρόσκληση για αναζήτηση…
Σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγικό κόσμο των βιβλίων...

Ωράριο καταστημάτων:

Δευτέρα – Παρασκευή: 9.00 – 21.00
Σάββατο: 9.00 – 18.00


Café του Ευριπίδη στη Στοά
Στον Ευριπίδη στη Στοά, δύο καλόγουστοι χώροι καφέ, ο ένας εντός του βιβλιοπωλείου στον 1ο όροφο και ο άλλος στον προαύλιο χώρο, προσφέρουν υπέροχα ζεστά και κρύα ροφήματα, γλυκές και αλμυρές λιχουδιές επιμελημένες από τον βραβευμένο chef Γιάννη Λουκάκο.
Στους χώρους του καφέ πραγματοποιούνται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις, συζητήσεις και λέσχες ανάγνωσης, σε εβδομαδιαία συχνότητα.
Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα με Παρασκευή 9 το πρωί με 9 το βράδυ και Σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα.
Σας περιμένουμε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα ή σνακ συντροφιά με το αγαπημένο σας βιβλίο!



Café του Ευριπίδη στην Κηφισιά
Από το 2017 λειτουργεί στον 2ο όροφο του Ευριπίδη στην Κηφισιά ένας καλόγουστος και φιλόξενος χώρος καφέ για όλη την οικογένεια. Προσφέροντας ζεστά και κρύα ροφήματα, αλμυρές και γλυκές λιχουδιές και πολλές vegan επιλογές επιμελημένες από τον βραβευμένο chef Γιάννη Λουκάκο, έγινε σύντομα αγαπημένο στέκι των κατοίκων των βορείων προαστίων.
Το καφέ είναι και ένας ενεργός χώρος πολιτισμού καθώς κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, διαλέξεις και συζητήσεις.
Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα με Παρασκευή 9 το πρωί με 9 το βράδυ και Σάββατο 9 το πρωί με 6 το απόγευμα.
Ελάτε να απολαύσετε ατελείωτες αναγνώσεις παρέα με το αγαπημένο σας ρόφημα ή σνακ σε ένα ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΕΙΝ

Popular Posts

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ
Konstandina Alberti

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL
Ο ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ