Follow Us

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)
BEST SELLER

ΙΑΝΟΣ: Εργαστήρια Βιβλίου – Σεμινάρια | Άνοιξη 2022

IANOS

PUBLIC

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ-ΓΕΥΣΗ ΣΑΡΚΑΣ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Οκτωβρίου 26, 2019 0 Comments

Πόσα πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε δεκαπέντε ημέρες; 
Τι είδους προειδοποίηση ήταν ο κόκκινος κύκλος που διαγράφηκε στο παμπριζ του αυτοκινήτου του Σιμών;
Ποιός κρυβόταν πίσω από τον άγριο βιασμό της γυναίκας του;
Ποιά ήταν η αιτία αυτοκτονίας της κόρης του;
Αμέτρητα ερωτηματικά που αναζητούν απαντήσεις το συντομότερο.
Ο χρόνος οριακός... δεκαπέντε ημέρες.

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ-ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΡΟΥΛΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

Οκτωβρίου 26, 2019 0 Comments

Συνεπιβάτες στο όνειρο
Η Βιργινία Μαρουλά στη δεύτερη ποιητική της συλλογή μιλάει με ευαισθησία και σθένος, απευθυνόμενη τόσο στον εαυτό της, όσο και στον αναγνώστη, για τη μοναξιά, και την αλλοτρίωση του σύγχρονου ανθρώπου, για την ανάγκη του να ανακαλύψει τον εαυτό του και να έρθει πιο κοντά στον προσφιλή Άλλο, τον συνεπιβάτη της ζωής και του ονείρου. Γιατί τα ταξίδια του νου στη χώρα των ονείρων, είναι αυτά που μας εμπνέουν και μας δίνουν δύναμη να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα.

Η ιστορία

Οκτωβρίου 26, 2019 0 Comments


Η ιστορία

Μυθιστόρημα


Συγγραφέας: Morante Elsa
Εκδότης: Εκδόσεις Καστανιώτη
ISBN: 9789600366624
Σειρά βιβλίου: Εικοστός Αιώνας
Αριθμός Σελίδων: 818
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Ιταλικά
Έτος Έκδοσης: 2019
Κεντρική ηρωίδα του βιβλίου είναι η Ίντα, μια φτωχή δασκάλα από το Νότο, μισοεβραία στην καταγωγή, η οποία ζει στη Ρώμη.
Η ίδια έχει χηρέψει πρόσφατα και ο πόλεμος τη βρίσκει με τον έφηβο γιο της Νίνο και με το μικρό Ουζέπε, τον απρόσμενο καρπό του βιασμού της από έναν άγνωστο Γερμανό στρατιώτη. Μπροστά στα μάτια τούτης της γυναίκας αρχίζει να ξεδιπλώνεται η φρίκη μιας ολόκληρης εποχής.

Ο Νίνο φεύγει για το μέτωπο και η πρωταγωνίστρια παλεύει για να επιβιώσει, συντροφιά με τον Ουζέπε, ένα ευαίσθητο παιδί που, εν μέσω της καταστροφής, καθίσταται η μοναδική πηγή νοήματος για τη ζωή της. Όμως η Ιστορία, αυτή η ανεξέλεγκτη δύναμη που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της, αποδεικνύεται πάντοτε ανελέητη.

Η απελευθέρωση και η ειρήνη, παρά τις όποιες προσδοκίες καλλιεργούν, δεν καταφέρνουν να εξευμενίσουν τον άλλο γνώριμο εφιάλτη, δηλαδή την κοινή, σκληρή και άτεγκτη πανανθρώπινη μοίρα.

Η Ιστορία παραμένει το δημοφιλέστερο έργο της Έλσα Μοράντε, ένα μνημειώδες μυθιστόρημα που έχει κερδίσει τη μάχη με το χρόνο και συγκαταλέγεται στα αριστουργήματα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας λογοτεχνίας. «Η Ιστορία είναι ένα μυθιστόρημα μιασματικό, όπως τα ζητήματα για τα οποία δεν γίνεται λόγος, ένα μυθιστόρημα εκβιαστικό, επειδή ακριβώς παρουσιάζει ενώπιόν μας ό,τι θέλουμε όλοι να ξεχάσουμε [...] Και είναι το μοναδικό μυθιστόρημα της συγγραφέως που το αφηγείται η ίδια η Έλσα Μοράντε, με τον τόνο και τη χροιά της φωνής της, η οποία εναρμονίζεται εδώ με την πρόδηλη πρόθεσή της να περιορίσει όσο είναι δυνατόν το ποσοστό του φανταστικού, προσδίδοντας έτσι σε αυτό το βιβλίο τη μορφή ενός χρονικού» Τσέζαρε Γκάρμπολι

Εκδόσεις Fantastico Books Εκδίδουμε φανταστική, επιστημονική λογοτεχνία. Βιβλία τρόμου, gothic, fiction

Οκτωβρίου 26, 2019 0 Comments

Για να εκδώσετε το βιβλίο σας τα στάδια που πρέπει να γίνουν είναι απλά!

Εκδόσεις Fantastico Books
Εκδίδουμε φανταστική, επιστημονική λογοτεχνία. Βιβλία τρόμου, gothic, fiction

Διαδικασία έκδοσης ενός βιβλίου:

1.Στείλτε το κείμενό σας σε ηλεκτρονική μορφή (word) και συνoδευόμενο από περίληψη, ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα καθώς και στοιχεία επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekdoseisfantastico@gmail.com, υπόψη Εκδοτικού Τμήματος και με θέμα ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΟΥ. Δεν μπορούμε να δεχτούμε δείγμα, παρά μόνο ολοκληρωμένο έργο.

2.Σεβόμαστε την πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων, αλλά η ευθύνη κατοχύρωσής της ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς. Γι' αυτό σας προτείνουμε να κατοχυρώσετε τα πνευματικά δικαιώματα για το Έργο σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, σε συμβολαιογράφο ή όπου αλλού κρίνετε πρόσφορο.

3.Τριμελής επιτροπή θα διαβάσει και θα αξιολογήσει το κείμενο. Θα κάνει γραπτώς τις επισημάνσεις της και αποφασίζεται εάν το συγκεκριμένο κείμενο μπορεί να ενταχθεί στις εκδόσεις μας.

4.Από τη στιγμή που θα αξιολογηθεί θετικά το έργο ενημερώνεται ο συγγραφέας μέσω μαιλ ή τηλεφωνικώς.

5.Ενημερώνεται ο συγγραφέας απο το τμήμα έκδοσης για το μέγεθος του βιβλίου, την ποιότητα του χαρτιού, το εξώφυλλο (ασπρόμαυρο ή έγχρωμο), εικονογράφηση ή οχι, καθώς και οι τρόποι παρουσίασης, διακίνησής και διαφήμισής του.

6.Ακολουθούν οι διορθώσεις του επιμελητού, οι οποίες λειτουργούν συμβουλευτικά και πάντα προς όφελος του βιβλίου. Η μακρόχρονη πείρα και οι γνώσεις των διορθωτών μας εγγυώνται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

7. Γίνεται Σελιδοποίηση

8. Μακέτα εξωφύλλου

9. Αφού ολοκληρωθούν οι παραπάνω εργασίες σας αποστέλλουμε το έργο για τυχόν νέες παρατηρήσεις, μας ενημερώνετε για τυχόν αλλαγές ή για το τυπωθήτω.

10.Γίνεται η διανομή στα φυσικά βιβλιοπωλεία, τους χονδρεμπόρους και όπου αλλού έχει συμφωνηθεί.

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση παρουσίασης του βιβλίου σας σε Αθήνα και περιφέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση βιβλίου, απευθυνθείτε στο 698-7917851

Οι μάγισσες της Αγίας Πετρούπολης

Οκτωβρίου 26, 2019 0 Comments


Οι μάγισσες της Αγίας Πετρούπολης


Συγγραφέας: Edwards - Jones Imogen
Εκδότης: Διόπτρα
ISBN: 9789606058554
Αριθμός Σελίδων: 576
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
Έτος Έκδοσης: 2019
Ρωσία, 1911-1916

Η Μιλίτσα και η Στάνα, κόρες του πάμφτωχου πια βασιλιά του Μαυροβουνίου, είναι αναγκασμένες να εκτελέσουν το καθήκον τους απέναντι στον πατέρα τους· να φύγουν από το πατρικό τους και να πάνε στην Αγία Πετρούπολη για να παντρευτούν άνδρες με εξέχουσες θέσεις στην Αυλή των Ρομανόφ. Από την πρώτη στιγμή νιώθουν απόβλητες, καθώς η αριστοκρατία τις κρατάει σε απόσταση λόγω της επαρχιώτικης καταγωγής τους και της ενασχόλησής τους με τον αποκρυφισμό. Απτόητες, αποφασίζουν να αφήσουν το στίγμα τους αναπτύσσοντας σχέση με τη μοναχική, καταθλιπτική τσαρίνα Αλεξάνδρα, με την οποία έχουν κάτι κοινό: λόγω της καταγωγής της, δεν είναι πλήρως αποδεκτή από τα μέλη της Αυλής.

Μετά από πολυάριθμες αποτυχημένες προσπάθειες να φέρει στον κόσμο έναν γιο και διάδοχο, η τσαρίνα είναι απελπισμένη και εναποθέτει τις ελπίδες της στις ειδικές γνώσεις των δύο αδελφών πάνω στη μαγεία. Όσο πιο κοντά έρχονται οι δύο αδελφές με την τσαρίνα και την αυτοκρατορική οικογένεια, τόσο περισσότερο αναβαθμίζεται το κύρος τους, ενώ αποκτούν εξουσία. Η άφιξη ενός πνευματικού σαμάνου που ακούει στο όνομα Ρασπούτιν θα σφραγίσει αμετάκλητα όχι μόνο τη δική τους μοίρα, αλλά και τη μοίρα της ίδιας της Ρωσίας. Οι Μάγισσες της Αγίας Πετρούπολης είναι ένα ατμοσφαιρικό ιστορικό μυθιστόρημα, εμπνευσμένο από αληθινούς χαρακτήρες, που αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία δύο πριγκιπισσών στην Αυλή των Ρομανόφ, της τσαρίνας Αλεξάνδρας και του θρυλικού Ρασπούτιν.

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ-Το πείραμα

Οκτωβρίου 26, 2019 0 Comments


Το πείραμα


Συγγραφέας: Fitzek Sebastian
Εκδότης: Διόπτρα
ISBN: 9789606058189
Αριθμός Σελίδων: 336
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Γερμανικά
Έτος Έκδοσης: 2019
Δεν ήταν φόνος… Δεν ήταν βιασμός… Δεν ήταν βασανιστήριο…
Τρεις γυναίκες εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Μία εβδομάδα είναι αρκετή για τον ψυχοπαθή, γνωστό και ως Ψυχοθραύστη, για να τις καταστρέψει. Κανένας δεν γνωρίζει τη μέθοδο που χρησιμοποιεί, όμως μέχρι την έβδομη ημέρα θα είναι πλέον ψυχολογικά νεκρές, θαμμένες ζωντανές στο ίδιο τους το σώμα. Ένα μόνο πράγμα είναι γνωστό: οι αλλόκοτοι γρίφοι που αφήνει σε κάθε θύμα του.

Λίγο πριν από τη βραδιά των Χριστουγέννων, ο Ψυχοθραύστης θα ξαναχτυπήσει. Σε μια πολυτελή ψυχιατρική κλινική έξω από το Βερολίνο, το χιόνι πέφτει πυκνό, καθιστώντας τον χώρο ακόμα πιο δυσπρόσιτο και απομονωμένο. Γιατροί και ασθενείς συνειδητοποιούν με φρίκη ότι ο μανιακός που τρομοκρατεί εδώ και καιρό την πόλη βρίσκεται ανάμεσά τους.

Παγιδευμένοι στο εσωτερικό της κλινικής, η μόνη τους διέξοδος είναι να ενωθούν για να προστατέψουν ο ένας τον άλλον. Όμως, σε μία νύχτα ανείπωτου τρόμου όπως αυτή, εκείνος θα τους αποδείξει πως δεν υπάρχει διαφυγή…

Ήταν κάτι πολύ χειρότερο.

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ-Στο Παρίσι με τον Χέμινγουεϊ

Οκτωβρίου 26, 2019 0 Comments



Στο Παρίσι με τον Χέμινγουεϊ


Συγγραφέας: McLain Paula
Εκδότης: Ψυχογιός
ISBN: 9786180131888
Αριθμός Σελίδων: 432
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2019
Μπορείς να αγαπάς κάποιον υπερβολικά;

Σικάγο, 1920. Η Χάντλι Ρίτσαρντσον είναι μια κοπέλα «καλής οικογενείας», συγκρατημένη και καθωσπρέπει. Μέχρι τη μέρα που εισβάλλει στη ζωή της ένας παρορμητικός και απίστευτα γοητευτικός άντρας που ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας: ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ.

Ερωτεύονται παράφορα, παντρεύονται και φεύγουν για το Παρίσι, όπου θα γίνουν το χρυσό ζευγάρι μιας μυθικής παρέας, στην οποία συμμετέχουν η Γερτρούδη Στάιν, ο Έζρα Πάουντ και ο Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ. Αλλά στο μποέμικο Παρίσι της «χαμένης γενιάς», όπου το αλκοόλ ρέει άφθονο και η τζαζ παίζει ακατάπαυστα, κανείς δε μένει πιστός για πάντα…

Η στιγμή της κρίσης θα έρθει. Και κανείς από τους δυο τους δε θα είναι προετοιμασμένος γι’ αυτό που θα ακολουθήσει… Ένας από τους πιο μεγάλους και θυελλώδεις έρωτες στον χώρο της λογοτεχνίας γίνεται από την ταλαντούχα Πόλα ΜακΛέιν ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, που αγαπήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Postscript»: Ο διάδοχος του «P.S. I Love You» είναι εδώ!

Οκτωβρίου 26, 2019 0 Comments













Περίληψη: Έχουμε καταπληκτικά νέα για ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα love stories στον κόσμο: 
Το sequel του «P.S. I Love You» είναι γεγονός! 
Μερικές φορές χρειάζεται να διαβάσεις δύο - ακόμη και τρεις φορές - την ίδια πρόταση, 
για να σιγουρευτείς ότι αυτό που διαβάζεις δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας σου. 
Αυτό ακριβώς συνέβη και με την ανακοίνωση του sequel του «PS, I Love You», 
που τιτλοφορείται «Postscript».
Η συγγραφέας Cecelia Ahern, ονομαστή για τις ρομαντικές ιστορίες της, ανακοίνωσε μέσω Twitter, 
τον Μάρτιο που μας πέρασε, ότι καταφθάνει η συνέχεια του διεθνούς best-seller της 
και όλοι έμειναν έκπληκτοι. Έχουν περάσει ήδη 15 χρόνια από την κυκλοφορία του βιβλίου, 
12 από την ταινία και κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε την ευκαιρία να «ακούσει» 
ξανά για τη Holly και τον Gerry.







Μάλλον ούτε η ίδια η συγγραφέας το περίμενε, καθώς είχε δηλώσει ότι δεν έβρισκε λόγο να συνεχίσει την ιστορία της Holly, όσο κι αν το ζητούσαν οι φανατικοί αναγνώστες και θεατές. Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, όμως, κάτι άλλαξε, όπως μοιράστηκε. Η όλη ιδέα γεννήθηκε όταν άρχισε να σκέφτεται όλα εκείνα που προετοιμάζουν και κάνουν οι άνθρωποι για τους αγαπημένους τους που αφήνουν πίσω. Και κάπως έτσι όλα ξανάρχισαν...

Εδώ και έναν μήνα, λοιπόν, έχει φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων η πολυαναμενόμενη συνέχεια,το «Postscript». Λίγα λόγια για την ιστορία: Μεταφερόμαστε επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Gerry και έξι χρόνια από το τελευταίο του γράμμα στην αγαπημένη του Holly. Κι εκεί που νομίζει ότι έχει βάλει σε μια σειρά τη ζωή της, η Holly δέχεται την πρόσκληση για βοήθεια από μια ιδιαίτερη ομάδα, μια ομάδα ανθρώπων που εμπνεύστηκαν από τα γράμματα του Gerry και έχουν δημιουργήσει ένα γκρουπ το PS, I Love You Club. Ενώ στην αρχή η Holly, απρόθυμα, θα ξεκινήσει να δημιουργεί σχέσεις με αυτό το γκρουπ, στην πορεία θα καταλάβει ότι ένα καινούριο ταξίδι, γεμάτο νέα μαθήματα, ξεκινάει. Ήρθε η ώρα να καταλάβει πώς είναι να αγαπάς κάποιον... για πάντα!





Ήδη οι κριτικές για το βιβλίο έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, ενώ η Cecelia Ahern στο παρακάτωω video, εύχεται να το αγαπήσουμε, έστω στο μισό, απ’ όσο εκείνη το αγάπησε...

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ- Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ

Οκτωβρίου 26, 2019 0 Comments


Η σκιά του κυβερνήτη


Συγγραφέας: Σφακιανάκης Άρης
Εκδότης: Κέδρος
ISBN: 9789600450057
Αριθμός Σελίδων: 512
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2019

Τέλη του 1827. Η Ελληνική Επανάσταση έχει σχεδόν καταπνιγεί. Η χώρα αγωνίζεται ακόμα για την ανεξαρτησία της. Οι δύο εμφύλιοι, η πτώση του Μεσολογγίου, οι καταστροφές του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο έχουν οδηγήσει τους Έλληνες στην απόγνωση. Σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθούν καλούν τον Καποδίστρια να κυβερνήσει την Ελλάδα. Οι Μεγάλες Δυνάμεις συμφωνούν. Οι ελπίδες αναπτερώνονται.

Ο Καποδίστριας φτάνει στη χώρα και ρίχνεται αμέσως στη δουλειά. Στην αρχή γίνεται δεκτός με ανακούφιση και ενθουσιασμό. Ωστόσο δεν αργεί να συναντήσει τα πρώτα εμπόδια. Οι κοτζαμπάσηδες αντιδρούν, οι οπλαρχηγοί δυσανασχετούν, η αντιπολίτευση μηχανορραφεί. Και ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας εγκαταλείπεται σιγά σιγά απ’ όλους. Ή σχεδόν απ’ όλους. Πλάι του στέκει ως το τέλος ο σωματοφύλακάς του.

Μέσα από τη δική του αφήγηση ζούμε τα πιο σημαντικά γεγονότα του τόπου αλλά και τις προσωπικές στιγμές του Καποδίστρια μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου του 1831 που πέφτει νεκρός από τους Μαυρομιχάληδες στην είσοδο μιας εκκλησίας του Ναυπλίου.

Ο Ιωάννης Καποδίστριας είχε ένα όραμα για την Ελλάδα. Θα μείνει στην Ιστορία σαν μια ευκαιρία που χάθηκε.

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ-ΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΙΑΤΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

Οκτωβρίου 25, 2019 0 Comments
Τα 24 διηγήματα της συλλογής "ισορροπώντας σε μια μεθυσμένη αλφαβήτα" αναφέρονται στη σχέση του ήρωα με το ποτό. 
Το ποτό ως όχημα ώστε να ξετυλιχθούν οι αναμνήσεις της νιότης. 24 γράμματα, όσα και της αλφαβήτας, 24 ποτά ή κοκτέιλ, 24 στιγμιότυπα, 24 εμπειρίες ζωής. 
Με το "Αψέντι" ο μεγαλύτερος έρωτας ξεπερνιέται με τη βοήθεια του χρόνου, της συνειδητοποίησης και ασφαλώς του ποτού 
Στο "Βερμούτ" τα εφηβικά πάρτι των αγοριών, οι πλάκες και η ανέμελη ζωή συνοδεύουν γλυκόπικρα την ενηλικίωση. 
Ο κύριος "Webley" δίνει μαθήματα ποδοσφαίρου, ζωής και παρακμής στο νεαρό θαμώνα της "Ρέμβης" Στο "Δαμάσκηνο" η κυρία Ακριβή μοιράζει συμβουλές προς πάσα κατεύθυνση καπνίζοντας "Sante". 
Η "Erdinger" συντροφεύει την αρχή, τη μέση και το τέλος μιας ερωτικής σχέσης. 
Στο "Ζύθος" η μνήμη ανακαλεί παιδικές αναμνήσεις και ξεχασμένους αντιήρωες. 
Στο "Ημίγλυκο Κρασί" ο Χάρης ανακαλύπτει τη μαγεία της συγγραφής. 
Στο "Θάντερκλαπ" ο Λάκης εξομολογείται και εν τέλει ομολογεί την αποτυχία του να ζήσει αληθινά. 
Στο "Irish Coffee" ο καφές βρίσκεται υπό διωγμό σ’ ένα παραδοσιακό καφενείο. Ο ιδιοκτήτης έχει κι αφορμή κι αιτία. 
Στο "Κονιάκ" ο νεοπλουτισμός ποντάρει στο κλασσικό με φόντο την παρανομία και έπαθλο μια εξασφαλισμένη θέση στη φυλακή. 
Στο "Λικέρ Ροδάκινο" η πρώτη φορά συνδυάζεται με μια παρτίδα πόκερ. 
Στο "Μαρτίνι" η μουσική κάνει παρέα με τη συγγραφή. Ένας φτασμένος τραγουδιστής αναλύει στον νεόκοπο συγγραφέα τον τρόπο να ανακαλύπτεις και να ζεις τα όνειρά σου. 
Το "Ντραμπούι" βοηθά τον γραφιά να δώσει νόημα στις λέξεις. 
Στο "Xeres" η επιτηδευμένη αριστοκρατικότητα προσπαθεί να νικήσει την αυθεντικότητα της λαϊκής βάσης. 
Στο "Ουίσκι" λαμβάνουν χώρα μαθητικές αναδρομές με φόντο τον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. 
Το "Pastis" βοηθά στο να γίνει πράξη το σύνθημα "Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία". 
Στο "Ρακή" δυο φίλοι από τα παλιά αφήνονται να παρασυρθούν από τα απόνερα του κοινού τους παρελθόντος. 
Η "Σούμα" βοηθάει στο να περάσει πιο εύκολα το ταξίδι. 
Το "Τσίπουρο" νικάει τον θάνατο. Κι αν όχι τον θάνατο, τουλάχιστον τον φόβο. Σύμφωνα με τη θεωρία του Βαγγέλα. 
Μαζί με το "Υποβρύχιο" καταδύεται η ξεχασμένη πια φοιτητική ζωή κι αναδύεται η ζοφερή πραγματικότητα. 
Στο "Φραντζέλικο" η τρέλα συναντάει τη γραφή μέσα σ’ ένα ονειρικό νεφέλωμα. 
Στο "Heart’s Desire" η λογική αφήνει χώρο στο καρδιά, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει. 
Στο "Ψυχόφιλο" ανταλλάσσονται απόψεις περί ετερόφυλων και ομοφυλόφιλων σε μια εργατική καφενειακή γιάφκα του Πειραιά. 
Στο "Ω, Χένρυ" η δημιουργική γραφή συναντά το ωραίο φύλο, με τον Μπουκόβσκι να παρακολουθεί.

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΕΙΝ

Popular Posts

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ
Konstandina Alberti

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL
Ο ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ