Follow Us

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)

Το τραγούδι του Αχιλλέα (trade edition)
BEST SELLER

ΙΑΝΟΣ: Εργαστήρια Βιβλίου – Σεμινάρια | Άνοιξη 2022

IANOS

PUBLIC

Ο μεγάλος μαθητής και ο μικρός δάσκαλος Συγγραφέας: Αγγελάκας Γιάννης Εκδότης: Εκδόσεις Καστανιώτη

Νοεμβρίου 30, 2019 0 Comments

Ο μεγάλος μαθητής και ο μικρός δάσκαλος


Συγγραφέας: Αγγελάκας Γιάννης
Εκδότης: Εκδόσεις Καστανιώτη
ISBN: 9789600366662
Αριθμός Σελίδων: 224
Εξώφυλλο: Σκληρό εξώφυλλο
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2019
ΜΜ Δάσκαλε, μου ζήτησε ο δημιουργός μας να γράψουμε κάτι για το οπισθόφυλλο του βιβλίου. Έτσι γίνεται, λέει, με όλα τα βιβλία, το απαιτούν οι εκδότες.
ΜΔ Ωραία, εσύ, που έχεις το ψώνιο του συγγραφέα, σκάρωσε κάτι, και το συζητάμε.
ΜΜ Εγώ, δάσκαλε, θα έλεγα τα εξής:

Κυρίες και κύριοι, ο Μαθητής και ο Δάσκαλος κου-
ΜΔ Ο δάσκαλος και ο μαθητής.
ΜΜ Οκέι...

Ο Δάσκαλος και ο Μαθητής κουβεντιάζουν. Κι όσο κουβεντιάζουν, λύνονται ένας ένας οι γρίφοι, και αποκαλύπτονται τα μυστήρια του άπειρου σύμπαντος, της αιώνιας δημιουργικής ψυχής και της ανθρώπινης βλακείας.
Πρόκειται για ένα φωτεινό ανάγνωσμα.
Για ένα βιβλίο που δεν χρειάζεται να ανάβετε λαμπατέρ τα βράδια, όταν το διαβάζετε.
Είναι εύχρηστο, οικονομικό, εύληπτο, και έχει και ζωγραφιές για να ξεκουράζεται το μυαλό.
Σας αξίζει!

Αυτά.

ΜΔ Καλή κοτσάνα μού ακούγεται, πρότεινέ την κι ό,τι γίνει. Α! Δεν μου ’πες πώς θα λέγεται το βιβλίο.
ΜΜ Εεε... Ο Μεγάλος Δάσκαλος και ο Μικρός Μαθητής.
ΜΔ Σίγουρα;
ΜΜ Αλίμονο, δάσκαλε, σου ’χω πει ποτέ ψέματα;
 Ο Γιάννης Αγγελάκας γεννήθηκε το 1959 στην Θεσσαλονίκη. Είναι μουσικός, στιχουργός και τραγουδιστής. Έγινε γνωστός τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 με το ροκ συγκρότημα "Τρύπες'. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος, συνέχισε μόνος ιδρύοντας το 2004 την alltogethernow, μια ανεξάρτητη δισκογραφική κυρίως εταιρεία, από την οποία κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα τους δίσκους του, συνεργασίες με αγαπημένους του μουσικούς, μουσικές που έγραψε για το σινεμά, σιντί-βιβλία με τραγούδια, στίχους και άλλα ελεύθερα κείμενα.

Δώσε λύση στο μελίσσι, Μαρίνας Γιώτη, εκδ. Διόπτρα

Νοεμβρίου 30, 2019 0 Comments


Δώσε λύση στο μελίσσι


Συγγραφέας: Γιώτη Μαρίνα
Εκδότης: Διόπτρα
ISBN: 9789606058905
Σειρά βιβλίου: Μελισσάκια στα Θρανία
Αριθμός Σελίδων: 72
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Προτεινόμενη Ηλικία: 4
Διαστάσεις: 29χ20.5
Γλώσσα Γραφής: ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2019

Δώσε Λύση στο Μελίσσι

Κρίση μέσα στο Μελίσσι, ποιος το πρόβλημα θα λύσει;

Μεγάλη συμφορά έπεσε στην Κυψέλη και πρέπει το συντομότερο να βρεθεί νέα βασίλισσα. Γιατί όμως βασίλισσα; Γιατί όχι βασιλιάς; Ή ακόμα καλύτερα να υπάρχει πρόεδρος ή μπορεί να μην είναι κανείς αρχηγός!
«Ας κάνουμε εκλογές!» αποφάσισαν τότε οι μέλισσες και ξεκίνησαν τον προεκλογικό αγώνα. Οι τσακωμοί έδιναν κι έπαιρναν στο Μελίσσι,με αποτέλεσμα όλοι να παραμελούν τις δουλειές τους. Θα βρει ο Μίλτος και η Μελίνα τη λύση ή θα αφήσουν να καταστραφεί η Κυψέλη;

Ένα βιβλίο για τις εκλογές, τη δημοκρατία, την αξιοκρατία και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε τους ηγέτες μας.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Μαρίνα Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown University της Washington, DC όπου αποφοίτησε το 1997. Μέχρι το 1999 φοίτησε στο Pratt Institute στη Ν. Υόρκη σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και εικονογράφηση από το οποίο αποφοίτησε με τιμητικές διακρίσεις. Από το 2003 είναι βραβευμένη δημιουργική διευθύντρια και συνέταιρος στην εταιρία συμβούλων marketing, sonar και πρόεδρος στο αθλητικό κέντρο Sunny Sports Club. Έχει τιμηθεί με το John Peter’s Publication Award από το Art Directors Club της Ν. Υόρκης και τα Διεθνή βραβεία Pentawards για τη δουλειά της.


ΟΛΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ
ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΜΑ - ΓΙΟΣ

best seller
ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ (ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ ΣΤΑ ΘΡ
νέο
Δώσε λύση στο μελίσσι

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΗΤΑΝ ΣΤΑΧΤΟΠΟ

Δυο φορές κι έναν καιρό... ήταν η Σταχτοπούτα

ΣΚΟΥΦΟΚΟΚΚΙΝΙΤΣΑ

Σκουφοκοκκινίτσα



ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΑΜΠΑΣ - ΚΟΡΗ

best seller
Μια αγκαλιά

ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ

Μια καρδιά


ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ;

Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη


ΡΕΒΙΘΟΚΟΝΤΟΥΛΗΣ

Ρεβιθοκοντούλης


ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Νοεμβρίου 28, 2019 0 Comments
Μεταφρασμένη λογοτεχνία

Stephen King
Το Ινστιτούτο


Ο Στίβεν Κινγκ επιστρέφει στα αγαπημένα του θέματα και μας χαρίζει ένα θρίλερ με μεγάλες δόσεις έντασης και οργής. Πίσω από την ιλιγγιώδη πλοκή και την ορμητική γραφή του, κρύβεται o προβληματισμός του για τον πραγματικό κόσμο και την  απάνθρωπη μεταχείριση των παιδιών.
Μετάφραση: Έφη Τσιρώνη

James Ellroy
Θύελλα


Ο κορυφαίος στιλίστας του Αμερικανικού Αστυνομικού μυθιστορήματος Τζέιμς Ελρόυ συνεχίζει τη χαρτογράφηση της διαφθοράς και της εξουσίας, χρησιμοποιώντας τη λογοτεχνία σαν όχημα για την εξερεύνηση του συλλογικού τραύματος.
Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος

Frank Goldammer
Το τέρας


Ο Φρανκ Γκολντάμερ μας συστήνει την αστυνομική σειρά με πρωταγωνιστή τον
επιθεωρητή Μαξ Χέλερ μέσα από μια υπόθεση μυστηρίου που εκτυλίσσεται με φόντο τα
συντρίμμια της μεταπολεμικής Δρέσδης.

Μετάφραση: Γιώτα Λαγουδάκου
Ελληνική Λογοτεχνία

Στέλλα Βρετού
Η εφήμερη ομορφιά του έρωτα


Από την πένα της συγγραφέως Στέλλας Βρετού ένα ατμοσφαιρικό ιστορικό μυθιστόρημα που μας μεταφέρει στην Ανατολία του 20ού αιώνα και τα δραματικά ιστορικά γεγονότα που στιγμάτισαν την εποχή εκείνη.
Προσωπική βελτίωση

John Maxwell
Αναπτύξτε τον ηγέτη μέσα σας 2.0


Ένα κλασικό πλέον βιβλίο επαγγελματικής ανάπτυξης, που έχει κατορθώσει να αλλάξει τον
τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την ηγεσία από τον παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτή Τζον Χ.
Μάξγουελ. 

Μετάφραση: Αλέκος Αντωνίου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Κερδίστε ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος ''Ζάχαρη άχνη, της Μαίρης Γκαζιάνη, από τις Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications

Νοεμβρίου 28, 2019 1 Comments

Ένα συγκινητικό, τραγικό μυθιστόρημα
που ανατέμνει τις ανθρώπινες σχέσεις
με συμπόνια και ψυχολογικό βάθος.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Κερδίστε ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος ''Ζάχαρη άχνη, της Μαίρης Γκαζιάνη, από τις Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications 

Κάντε like και share την ανάρτηση στον τοίχο σας με δημόσια κοινοποίηση!

Like στη σελίδα μας! 

Αφήστε σαν σχόλιο tag έναν ή παραπάνω φίλους σας!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη 
Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου έως την 
Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου!

Καλή επιτυχία, αγαπημένοι βιβλιόφιλοι!!!

Η Αύρα γεννιέται μια κρύα νύχτα του Γενάρη σε μια μικρή επαρχιακή πόλη κι είναι το όγδοο παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας. «Σε χρίζω μάνα» είπε η μια από τις τρεις μοίρες που στάθηκαν πάνω από την κούνια της. Κι αυτός ο ρόλος την ακολούθησε σ΄ όλη της τη ζωή. Πρώτο της μωρό το αδερφάκι που γεννήθηκε μετά απ΄ αυτήν, ύστερα η κούκλα που της έφερε ο αδερφός της από την Αμερική, κι ακολούθησαν ανίψια και παιδιά που δεν γέννησε. Ή μήπως γέννησε;
Έφηβη γνωρίζει τον Λεωνίδα, έναν φαντάρο που υπηρετεί τη θητεία του. Η απλή γνωριμία τους κατέληξε σ’ έναν βεβιασμένο γάμο που γρήγορα διαλύθηκε.
Με τη στάμπα της ζωντοχήρας «φυγαδεύτηκε» από το χωριό για την Αθήνα, σε μια από τις αδερφές που μόλις είχε παντρευτεί και είχε γεννήσει. Ακόμα μια φορά ανέλαβε τον ρόλο της μάνας.
Ώσπου θα έρθει στη ζωή της ο Αρίστος… Είναι γι’ αυτήν η αδερφή ψυχή, αλλά τα εμπόδια μπροστά τους ορθώνονται βουνό…
Μια ζωή γεμάτη εμπόδια, μια ζωή πικρή, μια ευτυχία σαν ζάχαρη άχνη… που σκορπίζει στο παραμικρό φύσημα του ανέμου.

Βιογραφικό συγγραφέα

Η Μαίρη Γκαζιάνη, γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Μεγάλωσε στην Αθήνα όπου ζει μέχρι σήμερα και εργάσθηκε ως τραπεζοϋπάλληλος. Στο παρελθόν ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και τη ζωγραφική. Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές. Την περίοδο 2011-2012 υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός στο magicradiolive. Από τον Νοέμβρη 2014 συνεργάζεται με το www.now24.gr και έχει πραγματοποιήσει πάνω από πεντακόσιες συνεντεύξεις σε καλλιτέχνες, επιστήμονες και συγγραφείς. Το 2016 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλώς τους» του Αιγαίο TV πραγματοποιώντας συνεντεύξεις σε ανθρώπους των τεχνών.

Πόλεμος και ειρήνη Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα του Λέον Τολστόι

Νοεμβρίου 27, 2019 0 Comments



Πόλεμος και ειρήνη

Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα του Λέον Τολστόι
Διαρκεια : 180 '

Σκηνοθ.:Ιόλη Ανδρεάδη
Ερμηνεύουν: Κ. Καζάκος, Γ. Γεννατάς, Π. Δαδακαρίδης, Κ. Μπιμπής, Κ. Νικούλι, Ρ. Πατεράκη, Β. Τρουφάκου, Ν. Κουρή. Σκην.-κοστ.: Δ. Λιάκουρα. Μουσ.: Γ. Χριστοφίδης. Φωτ.: Στ. Κουτσοθανάση.
Ο Τολστόι φέρνοντας στο προσκήνιο τα πάθη της ρωσικής αριστοκρατίας την εποχή της ναπολεόντειας κυριαρχίας, φωτίζει το πέρασμα των ανθρώπων από τη φρίκη του πολέμου στη θαλπωρή της ειρήνης.

Πού παίζεται


Γράφτηκε πριν από εκατόν πενήντα χρόνια. Κι όμως, το «Πόλεμος και ειρήνη» συνεχίζει ακόμη να διαβάζεται φανατικά σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, είναι από τα πιο πολυδιασκευασμένα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας στη μεγάλη οθόνη και την τηλεόραση. Μάλιστα, η πιο πρόσφατη τηλεοπτική μεταφορά του πριν από τρία χρόνια, σε σκηνοθεσία του Τομ Χάρπερ, αποτέλεσε ένα μεγάλο στοίχημα του BBC που κέρδισε το κοινό.
Ο Τολστόι έκλεισε στους τέσσερις τόμους του επικού λογοτεχνικού δράματος, που εκδόθηκε στην ολοκληρωμένη του μορφή το 1869, την ιστορία της εισβολής του Ναπολέοντα στη Ρωσία και τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1812, ενώ άφησε να φανούν οι πολιτικές σκέψεις και οι ουμανιστικές ιδέες του. Άλλωστε, ήταν η προσωπική του εμπειρία στον ρωσικό στρατό που τον οδήγησε σε μια ριζοσπαστική στροφή και στην άρνηση του πλούτου και της αριστοκρατικής του καταγωγής.
Οι ήρωες τους έργου του ερωτεύονται, ποθούν κι ελπίζουν. Μέλη της καλής κοινωνίας της Αγίας Πετρούπολης, αναζητούν ένα νόημα στη ζωή τους, ενώ τα στρατεύματα του Ναπολέοντα πλησιάζουν στα σύνορά τους. Αποκαλύπτουν τα πάθη της ρωσικής αριστοκρατίας και φωτίζουν με κάθε λεπτομέρεια το πέρασμα των ανθρώπων από τη φρίκη του πολέμου στη θαλπωρή της ειρήνης.
Τι έχει όμως να μας προσφέρει σήμερα μια ιστορία για τη μορφή του ολοκληρωτισμού και την ανθρώπινη περιπέτεια εν καιρώ πολέμου; Καταρχήν επίγνωση, και αυτό είναι δύναμη. Και όταν το κίνητρο της θεατρικής μεταφοράς αυτού του λογοτεχνικού ογκόλιθου είναι μια παράσταση εναντίον του πολέμου, η αξία της ενισχύεται. Η Ιόλη Ανδρεάδη διασκεύασε μαζί με τον Άρη Ασπρούλη το «Πόλεμος και ειρήνη» και το σκηνοθέτησε κάνοντας πράξη ένα όνειρο ζωής στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (από 18/11).


Όπως μας είπε, η σκηνοθετική της πρόταση είναι «βασισμένη σε υπερμεγέθη σκηνικά περιγράμματα, με τους ήρωες κάτω από αυτά να εκδηλώνουν με στανισλάφσκικη ειλικρίνεια τα πάθη τους. Υπερμεγέθη περιγράμματα, όχι για να παραπέμπουν στην αδυναμία ή τη μικρότητά μας ως αναγνωστών/ερμηνευτών μπροστά στο μεγάλο κλασικό κείμενο ή στις κομβικές και αδιανόητες στιγμές της Ιστορίας, αλλά για να αναδείξουν τη μαγεία της σχετικότητας και της διάφανης υπόστασής μας: κοίταξε τι περνάς εσύ, κοίταξε τι περνούσαν κι εκείνοι και κοίταξε πόσο διάφανα στο τέλος είναι όλα τα μεγέθη και τα σχήματα που δώσαμε στα μεγάλη ή μικρά πάθη μας».
Έντεκα είναι οι ηθοποιοί της παράστασης και η σκηνοθέτις τους επέλεξε έναν έναν. Στον Κώστα Καζάκο είδε τον ιδανικό αφηγητή/Τολστόι και στο πρόσωπο του Γεράσιμου Γεννατά έπλασε τον Ναπολέοντα ως αντιήρωα. Η Νεφέλη Κουρή ενσαρκώνει το ελεύθερο πνεύμα της Νατάσας και ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης τον Αντρέι, τον μεγάλο έρωτα της ζωής της.
Η Βασιλική Τρουφάκου κρατά τον ρόλο της μοιραίας Ελένα, που η αβάσταχτη ομορφιά καθορίζει τη ζωή της. Ταιριαστός ερμηνευτής του Πιέρ, που διαρκώς μεταμορφώνεται και με ευκολία χάνει και ξαναβρίσκει την πίστη του είναι ο Κωνσταντίνος Μπιμπής. Η Ρούλα Πατεράκη ανέλαβε τον ρόλο της συντρόφου του Τολστόι Σοφίας, ενώ κρατά ακόμη έναν ρόλο, εκείνον της Άννας Πάβλοβνα. Στην παράσταση παίζουν ακόμη οι Κώστας Νικούλι, Τζένη Κόλλια, Εστέλλα Κοπάνου και Ανδρέας Κανελλόπουλος. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Δήμητρας Λιάκουρα, η μουσική του Γιάννη Χριστοφίδη και οι φωτισμοί της Στέβη Κουτσοθανάση.

Trivia

• Ο Τολστόι ξεκίνησε να γράφει το επικό μυθιστόρημα «Πόλεμος και ειρήνη» το 1863.
• Το 1869 εκδόθηκε για πρώτη φορά στο σύνολό του και κατέλαβε την πρώτη θέση στον κατάλογο των ευπώλητων βιβλίων.
• Το 1966 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Σεργκέι Μπονταρτσούκ. Τα γυρίσματα έφτασαν σε διάρκεια τα πέντε χρόνια και απαίτησαν τη συμμετοχή 120.000-250.000 κομπάρσων (στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού). Το κόστος της ταινίας με τα σημερινά δεδομένα ήταν 550-650 εκατ. δολάρια, δηλαδή δύο φορές του «Τιτανικού».
• Είναι ένα από τα πιο πολυδιασκευασμένα στο σινεμά και στην τηλεόραση έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Το 1971 έγινε η πρώτη τηλεοπτική μεταφορά του από το BBC, με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς.
• Τo 2015 το ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι Russia-K πρόβαλε μια τετραήμερη εκπομπή για το «Πόλεμος και ειρήνη» στην οποία διαβαζόταν ένας τόμος την ημέρα.
• Το 1942 ολοκλήρωσε ο Σεργκέι Προκόφιεφ την πρώτη μορφή της μεγαλειώδους όπερας «Πόλεμος και ειρήνη». Οι παραλληλισμοί ανάμεσα στα γεγονότα του έπους του Τολστόι και σε αυτά του Β΄ Παγκοσμίου που έζησε ο συνθέτης είναι απολύτως εμφανείς.
• Το 2000 ο Κοραής Δαμάτης μετέφερε το μυθιστόρημα στη σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια, με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι καθώς στις τελικές λίστες των βραβείων μετράμε επτά τίτλους που θα κυκλοφορήσουν από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος μέσα στο 2020

Νοεμβρίου 27, 2019 0 Comments
Κάθε διάκριση που λαμβάνει ένα βιβλίο ή ένας συγγραφέας είναι πολύ σημαντική και συμβάλλει στο να δώσει το ξεχωριστό του στίγμα ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους που εκδίδονται κάθε χρόνο.
Η ιδιαιτερότητα των βραβείων Goodreads ωστόσο, που απονέμονται φέτος για 11η συνεχή χρονιά, είναι ότι πρόκειται για διακρίσεις που πηγάζουν κατευθείαν από το αναγνωστικό κοινό. Χιλιάδες αναγνώστες σε όλο τον κόσμο παίρνουν το λόγο, διαβάζουν, γράφουν τη γνώμη τους και επιλέγουν τα δικά τους αγαπημένα, ενώ η φωνή της συγκεκριμένης «κοινότητας» αποκτά την αξία και τη σημασία που της αναλογεί. 
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι καθώς στις τελικές λίστες των βραβείων μετράμε επτά τίτλους που θα κυκλοφορήσουν από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος μέσα στο 2020, καθώς και την Κυνηγό του Χίτλερ της Kate Quinn που κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία.
Παρακάτω οι τίτλοι μας (υπάρχοντες ή υπό έκδοση) που είναι υποψήφιοι για κάποια κατηγορία Goodreads.
 
  • Το κλειδίRuth Ware (Μάιος, 2020)
 
  • Ανώνυμη #52, Sarah Pekkanen, Greer Hendricks (Ιανουάριος, 2020)
 
 
 
    • To Ινστιτούτο – Stephen King (Δεκέμβριος, 2019)
      • Μιλώντας σε αγνώστουςMalcolm Gladwell (Μάιος, 2020)
       
      • Κορίτσι, σταμάτα να απολογείσαιRachel Hollis (Φθινόπωρο, 2020)
       
      • Τρεις ΓυναίκεςLisa Tadeo (Φθινόπωρο, 2020)

        ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

        ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
        ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

        ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ

        ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗ
        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΙΕΙΝ

        Popular Posts

        ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ

        ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ... ΥΠΗΡΞΑΜΕ
        Konstandina Alberti

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΩΜΑ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

        ΨΥΧΟΓΙΟΣ

        ΨΥΧΟΓΙΟΣ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
        ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
        ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL
        Ο ΨΙΘΥΡΙΣΤΗΣ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

        ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ